emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
Майстер-клас Молекулярна кухня, Київ - Фото

Майстер-клас Молекулярна кухня

Майстер-клас Молекулярна кухняEmozzi

Подарували 23 рази

Майстер-клас Молекулярна кухня, Київ - Фото

Сертифікат дійсний до:

!

19.06.2022

Адреса

  • м. Київ, вул. Михайла Максимовича (колиш. Онуфрія Трутенка), 3-Г (ст.метро «Васильківська»)

1 особа - 150 хв

980.00 грн

всесезон

у приміщенні

зручний одяг

за попереднім записом

для одного

сертифікат з собою

в групі до 8 учасників

12+

120-180 хвилин

Колись нам здавалося, що здорове харчування не може бути смачним, але експерименти на кухні довели, що здорове харчування може бути по-справжньому смачним, але виявляється, воно може бути ще і оригінальним! А причина цьому поява молекулярної кухні. Що це? Дізнайтеся на майстер-класі. Суть цього напрямку одна - створювати молекулярні рецепти страв, смак і корисність яких будуть обґрунтовані науковими знаннями! Приходьте на цікаві та пізнавальні заняття, на яких Ви дізнаєтеся, як правильно поводитися з температурою страв, грати з їх текстурою і надавати будь-якому продукту дивно незвичайну форму! Ви не тільки дізнаєтеся багато нового про властивості продуктів, ви навчитеся готувати страви з незвичайними візуальними ефектами. Наприклад, страва буде схоже на звичайне яйце, але виготовлена буде з абсолютно інших інгредієнтів, а його смак приємно Вас здивує! Ви дізнайтеся як робити равіолі зі сметани, ікру з морквяного фрешу, льодяники з смаженої свинини. І це далеко не вся екзотика! Сміливо експериментуйте з звичними рецептами і смаковими відтінками продуктів - дізнавайтеся нові способи подачі страв! Такий майстер-клас сподобається всім, хто стомився від звичайних продуктів у звичайних банальних стравах. 

Вас чекає групове заняття з приготування молекулярної кухні. Під час заняття ви зможете приготувати борщ (цибуля фрі, ікра з морквяного фрешу, спагетті з бурякового фрешу з бальзамічним оцтом, льодяники зі смаженої свинини, равіолі зі сметани, спонж кейк з солодом, сухий лід (для подачі)), каннеллони фаршировані соусом крем-чіз (соус крем-чіз з сифона, канкеллоні з гарбузового фрешу, піна з соку лайм).

Як організувати кулінарне свято?

Приходьте до нас, про решту ми подбаємо. Кулінар Майстер - це подорож у світ вишуканих страв і захоплюючого процесу їх створення. Навчання в нашій школі є всім, без обмеження по рівню підготовки.

У Кулінар Майстера немає нудних лекцій і непотрібних порад. Разом з шеф-кухарем високого рівня ви познайомитеся з таємницею приготування різноманітних страв, рецепти яких народжувалися в самих різних куточках світу.

Головне надбання на кулінарних курсах - розвиток естетичного задоволення від процесу готування. Заняття проходять в сучасних кухнях, повністю оснащених професійним обладнанням і всім необхідним для якісного і приємного навчання.

Як організувати кулінарне свято?

Приходьте до нас, про решту ми подбаємо. Кулінар Майстер - це подорож у світ вишуканих страв і захоплюючого процесу їх створення. Навчання в нашій школі є всім, без обмеження по рівню підготовки.

У Кулінар Майстера немає нудних лекцій і непотрібних порад. Разом з шеф-кухарем високого рівня ви познайомитеся з та...

Нова пошта (100% передоплата на банківську карту)

от 60 грн

Самовивіз

Бесплатно

Кур'єрська доставка

от 60 грн

Електронний сертифікат (100% передоплата на банківську карту)

Бесплатно

Як це працює?

Виберіть будь-яку емоцію, набір або зробіть HandMade

1.

Доповніть Ваш подарунок приємним сюрпризом

2.

Виберіть зручний спосіб доставки

3.

Сплатіть сертифікат

4.
×

Майстер-клас Молекулярна кухня

1 особа - 150 хв

980 грн