emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-12T07:25:42.167662+00:00Як обрати подарунки на день Святого Валентина?Emozzi.uaEmozzi.ua

01 Січень 2018

Як обрати подарунки на день Святого Валентина?

14 лютого – це, безперечно, улюблене свято усіх закоханих, квіткових магазинів та шоколадних фабрик. У цей день кохання майже розріджує повітря, а на язиці цілий день залишається смак улюбленого шоколаду.

Як обрати подарунки на день Святого Валентина? - фото - 1

На це свято хочеться робити щось особливе та незвичайне одне для одного. Саме тому ми розкажемо вам, як обрати подарунок вашій коханій або коханому на день Святого Валентина так, щоб ваші стосунки замерехтіли новими фарбами! :)

Без сумніву, Валентинів день — це свято для двох, тож ви точно влучите в ціль, обравши подарунок, який зможете розділити зі своєю другою половинкою.

Наприклад: Що може бути романтичніше, ніж політ на повітряній кулі? 

Лише ви, прекрасні пейзажі та кохана людина поряд. І нехай весь світ зачекає!

Якщо ви втомилися від міських урбаністичних пейзажів та сірих робочих буднів - оберіть романтичний вікенд «Полювання на відпочинок». Це місце, яке втілює в собі антураж справжнього заміського релаксу. Тут ви зможете відпочити тілом і душею, а також насолодитися справжньою «мисливською кухнею». Подаруйте на день Святого Валентина справжню зимову казку вашому хлопцеві або дівчині.

Тим, хто полюбляє адреналін та стосунки «з перчинкою», пропонуємо спробувати перегони на спортивному багі. Такий відпочинок допоможе закоханим виплеснути свої емоції та спрямувати їх у правильне русло.

Індивідуальне зайняття йогою на двох — ідеальний подарунок на Валентинів день, який допоможе не тільки зблизитись і краще зрозуміти одне одного, а й чудово провести час з користю для здоров’я!

Сподіваємося, що ми допомогли вам відповісти на запитання: що подарувати на день Святого Валентина коханому хлопцеві або дівчині…

Ні? Тоді завітайте до EMOZZI™ та оберіть сюрприз, який сподобається саме вашїй половинці та зробить це свято дійсно незабутнім для вас обох!

Шоколадна майстерність
0

24 Жовтень 2014

Що подарувати? Вічне питання в сьогоденних реаліях
20

21 Вересень 2011