emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-04-17T15:55:36.303692+00:00Що подарувати? Вічне питання в сьогоденних реаліяхEmozzi.uaEmozzi.ua

21 Вересень 2011

Що подарувати? Вічне питання в сьогоденних реаліяхEmozzi

Що подарувати? Вічне питання в сьогоденних реаліях

Питанням подарунків людство цікавиться вже багато віків. Переглядаючи літературу ще часів давніх греків, можна зустріти свідчення щодо того, як нелегко вибрати подарунок, який був би влучним. Проте тоді в них були досить-такі традиційні варіанти: вино, ароматні олії, кінець кінцем раби. Ми ж такого «різноманіття» сьогодні не маємо, але й жалкувати щодо цього не слід, бо сучасність дає більший вибір тим, хто обмежений невеличким бюджетом, або тим, хто бажає зробити якийсь дуже і дуже нестандартний подарунок. 

Коли грошей бракує

Всі ми добре розуміємо, що наші друзі, рідні або просто люди, до яких ми почуваємо інтерес, зовсім невинні в тому, що напередодні їхнього свята ми залишилися з якимись копійками в кишені. Власне кажучи, не зовсім копійками, але ви маєте знайти подарунок десь гривень до 100-150. А якщо завдання полягає в тому, щоб знайти презентабельний варіант до ювілею, то тут розпач вступає в повну силу. Чи ні?

Певною мірою, можна обійтися малою кров’ю, наприклад, намалювати картину власноруч, спекти пиріг чи вишити рушник. Проте інколи таки креативні ідеї виглядають блідо, а враження, все ж таки, хочеться справити. То чому б не звернутися до магазину подарункових сертифікатів, де статусний подарунок (такий, як сертифікат в спа-салон) можна знайти навіть за 100-200 гривень? Навіть швидкий перегляд відкриває широчезний спектр подарунків: від альпіністського підйому до танцювальних уроків. Отож, чи варто було комплексувати щодо невеличкої суми? І чи впевнені ви ще, що подарувати щось дійсно цікаве у такій ситуації неможливо?

Коли хочеться здивувати

Іноді питання стоїть не в формі: «Що подарувати?», а, скоріш, «Чим здивувати?». Хтось має хобі дарити вражаючі подарунки, хтось просто зрозумів, що квіти, краватки та обручки не пасують до кожного свята, але, загалом, результат однаковий – всі ці люди перебувають у активному пошуку якихось нестандартних презентів.

Отже, якщо ваша мета – справити враження, то пропонуймо до вашої уваги список таких подарунків, що, безсумнівно, викличуть подив та цілий водограй емоцій. Готові?

  1. Уроки кермування будь-якого екзотичного транспортного засобу: від мотоцикла до вейкборда.
  2. Фіш-масаж або масаж живими рибками.
  3. Політ за кермом літака або на повітряній кулі
  4. Сноукайтинг
  5. Можливість відкрити в собі художника або співака за рахунок майстер-класу с живопису або запису власної пісні

Що спільне у всіх пунктах цього списку? Те, що їх можна реалізувати тоді, коли справді захочеться (або зможеться, бо всі ми сьогодні – дуже зайняті люди). Тобто той, хто отримує від вас подібний презент, завжди зможе відчинити свою скарбничку і витягти звідти скибочку святкового настрою у вигляді подарункового сертифікату. Сподіваємось, що коли ви шукали, що подарувати, то хотіли побачити саме такі, радісні та незвичайні речі, а не статуетки гномів або перелік кольорів ковдри.

Коли немає жодної ідеї

Може тому у вас і виникло питання "Що подарувати?", що жодну з тих ідей, що прийшли до голови, ви не оцінили. Або всі вони оминули вас. Або на вас чекає подія виключна, підібрати до якої потрібно щось чарівне та спокусливе. Хочете список подарунків на всі випадки життя?

  1. Фотосесія. Добре підходить для дорослих та малюків, егоїстів та закоханих
  2. Масажі. Хтось прийме  сертифікат на масаж з радістю, бо не мав часу на те, щоб проконсультуватися, хтось підстрибне від радощів, бо давн хотів спробувати щось таке особливе. Масажі для одного або двох, для чоловіків та жінок - більш ніж 200 видів - дадуть достатній простір для вибору.
  3. Екскурсія в трамваї. Ви не повірите, але цей подарунок буде вчасним і до річниці, і до дня народження, і до ювілею. Трамвай сьогодні став таким раритетом, що прокатитися на ньому означає поринути у попереднє сторіччя.
  4. Безпрограшна лотерея. Ми не пропонуємо вдаватися до чудернацьких розіграшів, що деколи пропонують в магазинах або на вулиці. Безпрорашною лотереєю може стати готовий подарунковий набір, з якого що-небудь таки придеться отримувачу до смаку.

Ну ось, сподіваємось, що ми дали достатньо порад з приводу того, що подарувати до будь-якого свята. Остаточний вибір - все-таки за вами, але зробити його тепер набагато легше, чи не так?

Насамперед літаки!
1

10 Березень 2019

Що подарувати хлопцю на день Святого Валентина?
0

12 Січень 2018

Що подарувати дівчині на 14 лютого?
0

12 Січень 2018

Що дарувати на 8 березня?
0

11 Січень 2018

Як обрати подарунки на день Святого Валентина?
0

01 Січень 2018