Різдво вже не за горами та саме час дізнатися, як зробити святковий стіл не лише смачним, а й сучасним!
Звичайно, королева різдвяного столу – це кутя! Якщо ви не прихильник традиційної страви з маку та родзинок, спробуйте альтернативні - з цукатами, або малиною.
Куди ж на Різдво без прохолодного та ароматного узвару? Додайте до звичного рецепту трохи меду та лимонної цедри. Смак неодмінно вас здивує і розкриється по-новому.
А якщо влітку ви завбачливо відклали трохи малини або журавлини на зиму, тоді подайте до столу ягідний морс, він точно не залишить байдужим нікого!
В якості холодних закусок чудово підійдуть запечені овочі в лаваші. До речі, овочі можете обрати будь-які, на ваш смак.
Куштували коли-небудь печену картоплю з авокадо? Оригінальна, корисна та без сумніву смачна заміна вже остогидлій «пюре».
«Лобіо» - вважається суто грузинською стравою та зазвичай подається до столу з бараниною або яловичиною. Проте страва може стати повноцінним гарніром навіть до пісного різдвяного меню! За допомогою різноманітних спецій ви зможете створити неповторний та насичений смак, а в поєднанні з гранатовим соком – справжня гастрономічна феєрія!
Запечений лосось із рум’яною скоринкою на овочевій «подушці» стане справжньою прикрасою на вашому столі! Додайте грейпфрутовий, або апельсиновий соус і ваші гості куштуватимуть страву «високої» кухні на Різдво.
На солоденьке можете почастувати ваших рідних домашніми шоколадними цукерками з начинкою із різноманітних сухофруктів чи фініків. Прикрасити можна горішками, або цукровою пудрою.
Сподіваємося, що ми допомогли вам скласти сучасне та смачне меню до різдвяного столу, яке здивує і подарує вас та вашу родину.
Готуйте з задоволенням!