emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-12T07:22:24.218893+00:00Що подарувати дівчині?Emozzi.uaEmozzi.ua

15 Січень 2018

Що подарувати дівчині?

Кожна дівчина полюбляє отримувати подарунки, а кожен хлопець, який бажає зробити приємне або здивувати свою другу половинку хоч раз ставив собі питання: що подарувати дівчині, коханій або дружині? Адже обирати подарунок для тієї єдиної та неповторної - завжди найважче.

Що подарувати дівчині? - фото - 1

Якщо саме зараз ви стурбовані такою проблемою, тоді ми спробуємо допомогти вам з її вирішенням!

Набір 3 в 1

Подарунковий набір 3 в 1 — це безпрограшний варіант який буде доречним до будь  - якого свята та універсальним для кожної жінки! Ваша обраниця, колега чи подруга отримає три послуги які будуть корисними для душі та тіла. Зайняття йогою допоможе віднайти внутрішню гармонію, релаксовиий масаж допоможе розслабитися, а фіш-пілінг подарує просто незабутні відчуття!

СПА манікюр

Не знаєте що подарувати дружині? У вас є нагода сказати «дякую» вашій коханій дружині та її рукам, які кожного дня турбуються про сімейний затишок. 

Процедура поєднує релаксовиий масаж кистей рук, ароматерапію та різноманітні маски для рук. Гарантуємо чудовий настрій та самопочуття після такого подарунку!

Декупаж

Для творчих представниць прекрасної статі чудово підійде майстер-клас з декупажу. Чудовий подарунок для коханої, подруги або мами, якщо вона полюбляє створювати щось своїми руками! Що може бути краще, ніж власноруч створити витвір мистецтва?

У нас кожен подарунок індивідуальний та універсальний водночас. Тож, хлопці, завітайте до EMOZZI та назавжди забудьте про труднощі із вибором подарунку для вашої прекрасної половинки!

Шоколадна майстерність
0

24 Жовтень 2014