emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-12T21:47:24.459277+00:00Враження в подарунок: ЛьвівEmozzi.uaEmozzi.ua

25 Липень 2012

Враження в подарунок: Львів

Всі знають про те, яка файна у Львові кава, який джазовий настрій тут буває осінню і як чудово блукати львівськими вуличками у тенетах трамвайних ліній. Але чи багато з вас знає, що враження в подарунок – ще один козир Міста лева?
 
Коли в Україну прийшла мода на нестандартні подарунки, перша модна хвиля швидко докотилася і до Львова, тож вже декілька років місто може похвалитися незвичайним підходом до презентів. У якості  дарунків влучно використовується все те, чим славиться місто, а також ті розваги, які здатні задовольнити навіть найвибагливіших естетів. З цими враженнями та розвагами в подарунок ми зараз познайомимось більш детально.

Екстремальні враження у Львові

Коли кажуть «враження» часто мають на увазі те, що зіб’є вас з ніг. Якщо ви шукаєте такий подарунок, від якого земля б похитнулась під ногами іменинника, то зверніть увагу на екстремальні варіанти. Наприклад, стрибок з парашутом, політ на літаку або рафтинг. Коштуватимуть такі враження по-різному, але ви можете орієнтуватися на 150-750 гривень. До речі, Львов – це єдине місто, де можна подарити сертифікат на рафтинг, та ще й не просто, а на будь-якій річці за вибором: Черемоші чи Опору, Стрию чи Дністру. Будьте певні, це буде Враження з великої літери.

Романтичні враження у Львові

Львів часто називають найромантичнішим містом України, тому не дивно, що романтичні враження тут представлені у великому асортименті: від стандартних (романтичної вечері або романтичного більярду) до незвичайних (екскурсій для закоханих або фонтану емоцій). Проте, яким би не було оформлення, суть усіх цих пригод єдина – це можливість з найбільшим комфортом провести час тільки для двох. Романтичні враження в подарунок Львів зробить просто незабутніми, бо сама атмосфера вулиць наводить на думки про амури. Дарувати таки презенти можна молодятам або друзям, рідним на річницю весілля або, наче шуткуючи, колегам, які так наполегливо намагаються приховати свій роман. Свято серця можна організувати за 120-700 гривень.

Враження для тих, хто любить життя

Львів – місто насолоди, яке славиться кавою та пивом, винами та шоколадом. То, чого б не використати цю особливість, щоб подарувати добрі емоції тим, кого любиш…або, навіть, собі? Тим більше, що кількість вражень для тих, хто справді насолоджується життям, дуже і дуже велика.
 
Ось, наприклад, дегустації: міцних напоїв (віскі, бренді) для чоловіків, звичайних або ігристих вин – для жінок. Доторкнутися до виноробного мистецтва завжди приємно, тож, навіть, якщо таке враження в подарунок отримуєш вже не вперше, воно ще досі зберігає свою приємність. Можна подарувати індивідуальну дегустацію, або цілу дегустаційну програму для компанії. Вартість такого занурення – приблизно 2500 гривень. А тому, хто надає перевагу пива, можна подарувати пивну екскурсію «Серце батяра» (900 гривень на двох). 
 
Подарувати можна навіть романтичну вечерю: в залежності  від ресторану це коштуватиме 510-530 гривень на двох. М’яке світло, тиха музика, смачні страви – все це створить приємне враження і допоможе розслабитись чи, навіть, освідчитись коханій людині.
 
Яке б з вражень у подарунок у Львові ви не вибрали, ви відчуєте той особливий настрій, якого ніде більше не знайдеш. Це настрій камерності, затишку та радощів – неповторний та гармонійний, наче вальс.