emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-13T11:06:31.585105+00:00Подарунок на день народженняEmozzi.uaEmozzi.ua

22 Вересень 2011

Подарунок на день народження

Подарунок на день народження.jpg
День народження – це свято, яке приходить раптово. Не має значення, чи призвичаїлись ви готуватися до нього попередньо, чи махнули рукою, одного дня ви опиняєтесь обличчям до об’єктивного факту – ще один рік минув. І такий якийсь розпач защемить серце… Певно, ви хоч раз відчували усе це, а тому, може, знайдете ідею побороти сум на день народження привабливою. Хай, навіть, то буде не ваш власний сум, а чийсь інший.
 
Для того, щоб позбавити людину тягаря на серці найчастіше достатньо доброго подарунку. У американців є такий вислів: «it has made my day», тобто щось завдало настрій на увесь день, зробило цей день. Тож ми пропонуємо розглянути такі подарунки на день народження, які здатні змінити настрій на краще, принаймні, на 24 години.
 
 
Десь глибоко в душі кожна третя людина дуже ніжна і вразлива. А, відтак, не чужа до романтики. Що саме ви робитимете – запалюватимете свічки, співатимете пісню, викладатимете пелюстками ім’я близької людини – не важливо. Головне, що для неї свято стає справжнім, коли в ньому панують емоції.
 
Якщо вам потрібна підказка, як здобути максимум емоцій, радимо дарувати пригоди на двох. Це може бути чайна церемонія або катання вечірнім містом в лімузині на двох. Якщо дозволяє температура повітря, можна помилуватись краєвидами Дніпра з яхти або з корзини повітряної кулі. Тільки-но уявіть собі, скільки років поспіль такий відчайдушний романтик потім згадуватиме цю пригоду. А, якщо ви, нажаль, не стали чиєюсь другою половинкою, а шукаєте романтичний подарунок для доброї компанійської людини, то тут справа ще ясніша – зробіть для неї вечірку з яскравим завершенням: запаленням ліхтариків, стрибками через багаття або запуском паперових птахів.
 
Подарунки практичні
 
Повна протилежність романтику – прагматик, тобто людина, що чекає тільки на ті подарунки, які можна  потримати у долонях. Тим краще! Давайте прилаштуємо її долоні до влучної справи. Наприклад, до масажу або спа-манікюру. Повірте, якщо вам треба зробити подарунок своїй колезі, то спа-манікюр – це прекрасний варіант.
Доведено, що люди практичні полюбляють смачно попоїсти. От і добре! Можна презентувати їм подарункове кулінарне видання або подарунковий сертифікат на майстер-клас якоїсь народної кухні. Нове знання їм, певно, згодиться. А лінивим прагматикам радимо дарувати сертифікати на відвідування ресторану або дисконтні картки у мережі закладів.
 
Подарунки для егоїстів
 
Що б там не казали, а егоїстом бути добре: кохана людина завжди поруч, а чиїсь забаганки турбують мало. Якщо наразі ви вибираєте подарунок для людини, яка хоч трошечки закохана у себе, то хай вам допоможе індустрія розваг. Запис власної пісні, виступ у караоке-клубі, фотосесія (тематична або проста студійна) – налаштують іменинника або іменинницю на святковий лад. Якщо хочете зробити сюрприз, то можна запропонувати кандидатуру вашого товариша або вашої подруги на роль зірки інтернету – і вся інтернаціональна мережа пізнає її красу або його харизму.
 
І, все ж таки, вибираючи, не забувайте, що подарунок на день народження має підкреслити особливість цієї людини для вас. Визнання своєї високої вартості в очах інших – це вже половина справи, а іншу половину забезпечать ті чудові розваги, які ми перерахували (звичайно, їх набагато більше).