emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-13T10:15:21.942292+00:00Подарунок для хлопцяEmozzi.uaEmozzi.ua

24 Жовтень 2011

Подарунок для хлопця

Подарунок для хлопця.jpgУ якомусь магічному світі, мабуть, варто тільки побажати, як бажання здійсниться. Як добре було б, якщо таке було можливе і у нашій з вами сьогоденній реальності. Але, нажаль, ми – не чарівники, хоча і маємо нагоду ними стати.
 
Ми не можемо розповісти вам, де знайти чарівну паличку, але із задоволенням підкажемо, де взяти найбажаніші подарунки для хлопців. Адже саме їм, частіше за все, вибирати презенти найважче. А вірно підібраний подарунок зробить вас у його очах, якщо не чарівницею, то, як мінімум, дуже чуйною людиною.
 
Григорій Остер у свої віршах висував тезу, що хлопці зроблені із сінців, машинок, цвяхів, раковин та іншого «дуже цікавого» мотлоху. Більш дорослі хлопці «зроблені» з спортзалів, портативної техніки, цікавих пригод та романтичних настроїв. Додатково хтось полюбляє проводити вільний час за комп’ютером, інший – на природі з друзями, хтось навчається музиці, а хтось просто байдикує з друзями. І всі вони не відмовилися б від оригінального подарунку, який залишив би добрі яскраві враження.
 
Враження та машинки
 
Інтерес до всього, що має колеса та їздить – незмінний у всіх представників чоловічої статі, незалежно від віку. Від пластмасових вантажівок до полегшених алюмінієвих суперкарів – для всього цього є свій вік. 
 
Яке найліпше враження може бути пов’язане з автомобілем? Мабуть, відчуття свободи та швидкості. А ще – знання, що ти є власником дуже класної тачки. Тож, треба спиратися на них у першу чергу.
Відчуття швидкості дарити легко – на допомогу тут прийдуть подарункові сертифікати на гонки. Баггі, картинг, дріфт  або драг-рейсинг – на вибір одержувача (власне, ви не один раз чули щодо його побажань). 
 
Відчуття власництва набути важче. Якщо ви не маєте нагоди подарувати свій автомобіль або квадро цикл (зараз вони увійшли в моду і обійшли за популярністю інші транспортні засоби), то треба знаходити оригінальний підхід. Наприклад, подарувати екскурсію на квадро циклі або сертифікат на оренду дорогої автівки. Ті хлопці, що відверто заздрять власникам люксових авто, можуть отримати у подарунок вечірку у лімузині, що кататиметься містом, поки компанія буде відриватися на повну.
 
Враження та пригоди
 
Якщо найголовніше для нього зараз – екстрим, боротьба з власним страхом та бажання довести, що він – не слабкий, то такому хлопцеві можна дарити екстремальні враження. Катання на сигвеї, банджі-джампінг, сплав гірською річкою, катання на каное, майстер-клас паркуру або джамперів, катання на каное – перелічувати їх всі не стане часу. Нерідко сама думка, що такий подарунок для хлопця буде небезпечним і стане причиною виникнення у вас неврозу, не дає піти на зустріч бажанням отримувача. Але може варто хоча б раз прислухатися до його мрій, тим більше, що всі розваги за сертифікатами проводяться під наглядом досвідченого інструктора.
 
Модні враження
 
З певного віку (мабуть, років з шістнадцяти) подарунок для хлопця має бути не тільки бажаним, але й статусним. Таким, щоб можна було розповісти у компанії і всі взялися цокати язиками – пощастило. 
 
Власне, мода на такі подарунки змінюється – колись в фаворі були PSP, тепер  - айфони, але ж не тільки вони. Дуже стильним подарунком є сертифікат на заняття сноукайтингом або майстер-класи за катання на дошці, сноуборді або водному борді, залежно від сезоном за вікнами. У певної категорії хлопців користується повагою школа керування спортивним мотоциклом.  Не менш інтригуючим є урок з керування гідро циклом або майстер-клас з діджеїнгу. Несподіванкою для багатьох буде той факт, що такі подарунки не коштують тисячі гривень. Мінімальна вартість майстер-класу становить 200 гривень, а найдорожчий сертифікат обійдеться близько сотні доларів.
 
Скільки ідей для майбутнього свята! Отже чарівна паличка, може, і не потрібна вам прямо зараз?