emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-13T11:09:23.788452+00:00Обираємо елітний подарунокEmozzi.uaEmozzi.ua

17 Вересень 2011

Обираємо елітний подарунок

елітний подарунок.jpgВибір елітного подарунку -  справа не з легких, адже, як правило, дорогі та ексклюзивні речі дарують тим, кому вони призначені по рангу – діловим партнерам, керівництву, посадовим особам. Тож, зрозуміло, що у цій ситуації ви просто не маєте права на помилку.
 
Як правило, в якості елітних подарунків обирають різноманітний, достатньо дорогий ексклюзив – якісне вино або коньяк, брендові аксесуари або витвори мистецтва. Звичайно ж, з часом, такі подарунки стали передбачуваними и нецікавими, що значно ускладнило питання вибору ідеального оригінального подарунку. Проте останнім часом намітився новий тренд, що стрімко набуває популярності – подарункові сертифікати на розкішні послуги, що приносять тільки позитивні незабутні враження.
 
Популярність подарункових сертифікатів зростає і тому, що для їх замовлення потрібно мати лише комп’ютер з доступом в Інтернет. Обравши на сайті потрібну послугу-пригоду, можна з легкістю замовити її, просто натиснувши на кнопку. Тим більше що подарунковий сертифікат – це не щось віртуально-нематеріальне, а гарно оформлена карта в яскравій упаковці, тож вручити такий подарунок можна, не вдаючись до довгих пояснень того, що це таке, и що з ним потрібно робити.
 
Незважаючи на свою цінність та ексклюзивність, елітні подарунки, насправді, можна  розділити на групи так само, як і подарунки нижчої цінової категорії.
 
Для тих, то знається на…
 
Окрема група елітних подарунків-емоцій -  різноманітні майстер-класи для тих, хто вже знається, або хоче освоїти нову область знань та вмінь. 
 
Наприклад, чудовим подарунком може стати курс «Як знатися на живописі 15-19 сторіч». Такі знання навряд чи колись будуть зайвими, адже вміння розбиратися в живописі -  один з найважливіших штрихів до портрету освіченої, різносторонньої людини.
 
Також до майстер-класів можна віднести заняття, що поєднує в собі і активний відпочинок, і набуття нових навичок – майстер-клас яхтингу. Такий майстер-клас дає можливість не тільки в теорії вивчити основи управління парусно-моторними яхтами і дізнатися про секрети та особливості ходіння під парусом, а й випробувати отримані знання на практиці.
 
Говорячи про елітні подарунки, не слід забувати і про суто жіночі їх види. Такі, наприклад, як послуги персонального стиліста, майстер-клас макіяжу або створення індивідуального стильного образу.
 
Для тих, хто любить пригоди
 
Якщо перед вами стоїть задача обрати елітний подарунок людині, що любить пригоди,  не варто витрачати час на довгі роздуми. Ідеальний подарунок в такому випадку -  карколомні віражі на ЯК-52 або політ на літаку-амфібії. 
 
Ще однією вдалою ідеєю подарунку для того, хто любить екстрим та ризик, буде снайпер-клас або стрільба з п’яти видів зброї . Будьте впевнені, будь-який чоловік та навіть більшість жінок будуть просто у захваті від такого оригінального та екзотичного подарунку.
 
Для тих, хто любить себе
 
Безпрограшним варіантом подарунку будь-кому стане подарунковий сертифікат на можливість відвідати спа-курорт одного дня. Тим більше, що візира таких послуг просто вражає – тут і розкішний спа-курорт «Єгипет», і чуттєвий «Іспанія», і екзотичний та загадковий «Індія». А ще просто неможливо не обрати подарунком містичний спа-курорт «Тибет», витончену «Францію» та яскравий «Таїланд».  
 
І це ще далеко не все, адже прекрасним релакс-подарунком може стати і сеанс масажу, наприклад, такого екзотичного як тибетський масаж або масаж в десять рук. Такий масаж зніме втому, допоможе боротися зі стресом і значно покращить самопочуття і підвищить настрій, зарядивши організм енергією та бадьорістю.