emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-13T11:09:04.687304+00:00Нові віяння у виборі подарунківEmozzi.uaEmozzi.ua

17 Вересень 2011

Нові віяння у виборі подарунків

Нові віяння у виборі подарунків.jpgНові віяння у виборі подарунків.jpgБудь-яке свято, крім того факту, що сам святковий день дарує радість та позитив, має ще один приємний момент -  подарунки. Ніхто не може визначити, в який саме момент, а, головне, чому звичайна, здавалося б, річ стає надзвичайною, перетворюючись на омріяний, довгоочікуваний подарунок.
 
Подарунки приємно не тільки отримувати – радість близької вам людини від отримання вдалого подарунку коштовніша за всі скарби світу. Тож до вибору того, що принесе радість нашим рідним і близьким ми зазвичай підходимо дуже відповідально. Через цю відповідальність та жагу до досягнення ідеалу, досить часто вибір найкращого подарунку у світі стає непосильною задачею.

Часто здається, що, що б ти не обрав, все одно рано чи пізно знайдеться щось краще, потрібніше, оригінальніше, ніж той подарунок, що вже був вручений близькій вам людині. Скільки б часу не було витрачено на пошуки дійсно ексклюзивної речі, у кого-небудь все одно буде точно така ж сама, або настільки схожа, що й різниці між ними непомітно.

Як не крути, виходить, що всі речі, по суті, однакові, якими б дорогими та рідкісними вони не були. Індивідуальні та незабутні тільки емоції. Тож чому не зробити подарунок у вигляді надзвичайних, незабутніх вражень, що запам’ятаються надовго?

Як це зробити? Всупереч очікуванням, це дуже просто, зручно та цікаво. Подарувати яскраві емоції та незабутні враження можна, придбавши в якості оригінального подарунку подарунковий сертифікат. 

Зараз подарункові сертифікати стрімко входять в моду, адже це, по-перше, надзвичайно зручно. Навіть не виходячи з дому можна обрати один, або й декілька варіантів з величезної кількості пропозицій, а сертифікат на обрану послугу навіть доставлять вам додому. Тим більше, що зазвичай, на сайтах, що займаються продажем подарункових сертифікатів, кожна з послуг супроводжується детальним описом, з якого можна отримати безліч цікавої інформації. Саме з цього і виходить те саме наше «по-друге» - обирати подарункові сертифікати надзвичайно цікаво, адже деякі послуги ще майже невідомі в нашій країні, але від цього вони не стають менш захоплюючими та незвичайними. 

Ще однією безперечною перевагою подарунків-емоцій є те, що навряд чи хто-небудь подарує те ж саме, та навіть якщо, в результаті випадкового збігу, і будуть вручені два однакові сертифікати, навряд чи один з них буде зайвим, адже емоції від пригоди, хай навіть вона і повториться, кожного разу будуть абсолютно новими, зовсім іншими, і, можливо, навіть яскравішими та гострішими.  

На даний момент вибір подарунків-вражень настільки великий, що іноді для того, щоб визначитися з вибором, потрібно гарненько все обмізкувати. Адже як тут не розгубитися, якщо тільки активних розваг на зразок гонок на картингу, пейнтболу, глайдингу та багатьох інших -  кілька десятків. А якщо до них додати десятки видів массажу, спа-процедур, та інших, корисних для здоров’я речей, рахунок піде на сотні. І це за умови, що не згадані такі екзотичні майстер-класи як дзен-фехтування, різноманітні практикуми та тренінги, IQ-dance, вечеря в 3-D ресторані, та навіть послуги персонального стиліста.

Вражені? І не дивно, адже навіть людині, що давно вже відкрила для себе світ подарункових сертифікатів, не завжди легко встежити за постійним оновленням цього ринку. Тим більше, що майже щоденно з’являються нові і нові послуги, здатні вразити та здивувати будь-кого.

Як бачите, якщо відійти від стереотипів та звичних кліше вибору подарунків, вибрати будь-яку з пригод, що гарантують подарунки-емоції надзвичайно легко та зручно.