emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-10T09:54:29.402197+00:00Що таке Флоатинг?Emozzi.uaEmozzi.ua

22 Листопад 2018

Що таке Флоатинг?

Напевно кожен з нас мріяв би відчути невагомість. І для кожного ця думка здавалася нереальною. Закони фізики на те і закони фізики, щоб бути залізними і незмінними і перемогти їх ніхто не зможе. А що ви б відповіли, якби ми вам сказали, що можна перемогти закони природи та відчути невагомість. І для цього не обов'язково летіти у космос. 

Що ви скажете, якщо ми вам запропонуємо відчути невагомість? Добре, давайте без ходіння навколо таємниці. Сьогодні існує спосіб відчути невагомість та повне розслаблення. Ви можете не вірити, але це так. Адже існує флоатінг. Це процедура, яка сприяє повній релаксації і розслабленню організму. Процедура з'явилася в другій половині 20 століття, коли нейропсихолог Джон Ліллі розпочав досліджувати стан мозку людини в умовах обмеження зовнішніх впливів. Він досліджував те, як умова повної ізоляції від фізичних дій впливає на організм в цілому і прийшов до висновку, що час, проведений в такому стані, дуже позитивно відбивається на всьому організмі. У 1972 році він разом зі своїм колегою створив флоат камеру і назвав її «самадхі». З тих пір цю процедуру активно використовували спортсмени для відновлення тіла після тренувань або ж травм. З того часу люди можуть побороти закони фізики та відчути своїм тілом невагомість.

Что такое Флоатинг? - фото 1

Розуміємо, що це все ще не відкрило вам розуміння того, як ця процедура змушує тіло повністю розслабитися, тому розкажемо вам про неї трішки більше. Під час флоатінгу людину закривають в спеціальній камері, в яку не проникає світло та звук. Камера повністю ізольована від різних подразників. Крім того вона наповнена рідинок, а точніше сольовим розчином, який пристосовується до температури тіла. Завдяки цьому розчину людина ніби левітує в повітрі і опиняється в середовищі, що нагадує середовище, в якому знаходиться ембріон в утробі матері. Ця атмосфера та відсутність подразників змушує тіло повністю розслабитися. 1 година в капсулі може вам замінити цілу ніч здорового сну. 

Флоатінг працює, як на фізичному, так і на емоційному рівні. Процедура стимулює вироблення гормону щастя - ендорфіну, знижує рівень стресу і сприяє розвитку творчого потенціалу людини, оскільки стимулює праву півкулю мозку. Але крім всього цього, це дуже приємна процедура, під час якої ви розслабитеся, як морально, так і фізично.

І якщо раніше відчути це могли тільки спортсмени після важких тренувань або травм, то зараз ця послуга доступна кожному. Всі хто бажає, може придбати сертифікат на відвідування флоат-студії і відчути повну релаксацію та розслаблення. Тепер така послуга доступна і в інтернет-магазині вражень Emozzi. Якщо ви відчуваєте занепад сил і втому і хотіли б розслабити своє тіло, сміливо відкривайте каталог вражень і шукайте процедуру флоатинга. Повірте нам, ви не пошкодуєте.