emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-12T10:17:05.998135+00:00Враження в подарунокEmozzi.uaEmozzi.ua

17 Березень 2013

Враження в подарунок

Головне завдання кожного з тих подарунків, що роблять від щирого серця, - вразити отримувача. Але існує чимало причин, чому ми коливатимемось з вибором і шукатимемо «щось таке» без жодної конкретики. То, може, не ускладнювати і одразу подарувати враження?
Стоп! Може, ви не знаєте, що таке «враження в подарунок» і як щось нібито нематеріальне можна подарувати? Тоді – маленький лікбез.

Враження в подарунок – це якась дія (частіше – розвага), яку можна організувати для будь-кого, включаючи самого себе. Організацією займаєтесь не ви, а професіонали – і це є безсумнівним плюсом такого подарунку: бо фальшива серенада може шокувати, а політ на параплані з інструктором буде не тільки безпечним, а й цікавим. На практиці ви даруєте сертифікат на будь-яке враження (подію), який отримувач може використати протягом декількох місяців. Виходить, що червону стрічку він розрізає на свято, а весь вир емоцій отримує тоді, коли захоче. Такий собі подовжений у часі подарунок.

Тепер відзначимо, що вартість вражень у подарунок об’єктивно менша, ніж якихось матеріальних об’єктів, які нерідко засмучують, особливо, коли вам подарували вже четверту вазу. Простіше кажучи, вибрати з вражень щось дійсно цікавеньке гривень за 300-500 дуже і дуже просто. Чи багато ви згадаєте речей, які впишуться у цю суму та принесуть море радості?

Отже, тепер і вас не здивує, чому враження сьогодні займають почесні перші місця серед подарунків. Тож, якщо знайомство склалося, перейдемо до конкретики.

Коли бракує ідей

Хтось рідше, хтось – частіше, але всі ми перебуваємо у складному становищі, коли подарунок треба вибрати, а в голові – жодної ідеї. Як перетворити абсолютний нуль на плюс? Завдяки тим же самим подарунковим враженням.

Справа в тому, що ситуація, коли вгадати доречний подарунок неможливо, трапляється у світі кожні десять хвилин. А якщо є проблема, то є рішення. У даному випадку, воно існує у вигляді готових наборів, кожен з яких поєднує декілька десятків варіантів. Саме з них буде вибирати та людина, яку ви маєте зробити щасливою.

Розглянемо все на прикладі: у неділю вас гостинно запросили до дня народження нової співробітниці, з якою ви працюєте всього три тижні. Вибираємо набір вражень у подарунок на 350 гривень – така сума вже «солідна» і все ще не гігантська. Іменинниця відкриває красивий конверт з подарунковим сертифікатом, а там на неї чекають дайвінг або аромамасаж, спа-манікюр або стоун-терапія, та навіть гонки і майстер-клас з гольфу. Чим би вона не захоплювалась, ви все одно вгадаєте!

Набори вражень відрізняються за цінами та наповненням пакету, але не варто розчаровуватись у бюджетних подарунках. Мінімальний пакет, вартістю 160 гривень, надає вибір з трьох десятків вражень. Найдорожчий пакет коштуватиме 7500 гривень та враховуватиме довгі враження, такі, наприклад, як катання на яхті протягом цілої доби. Як бачите, якість не страждає.

Які є враження для двох

Існує безліч причин, чому вам можуть знадобитися враження для двох: може, ви плануєте нестандартно святкувати річницю знайомства, або поздоровляєте когось з рідних з ювілеєм, або, навіть, намагаєтесь заохотити кращого співробітника. Загалом, з якого б приводу вони не знадобились, вам слід знати, що є багато вражень, розрахованих на двох. Умовно їх можна розділити на 2 категорії: 1+1 та «лише для двох».

До першої належать ті події, які, теоретично, розраховані на одну персону. Це – день в аквапарку, майстер-класи з кулінарного мистецтва або творчі майстер-класи, катання на ковзанах та конях, сауна та більшість масажів. Їх можна подарувати будь-кому, бо, за відсутності другої половини, завжди можна використати таке враження з подругою або товаришем, колегою або кимось з рідних. Як то кажеться, разом веселіше.

До другої категорії відносимо романтичні враження – вони мають сенс тільки тоді, коли організовані для пари. Це тематичні вечері, еротичні та романтичні види масажу, фотосесії, та, вінець усіх вражень для закоханих – політ на повітряній кулі. Люди, які вже спробували ці враження, кажуть, що варто було жити, щоб пройти через це вдвох!

Що важливо знати про враження

Ось десять моментів, які треба знати про враження в подарунок:

  1. Вони не є іменними, але, за домовленістю, ви можете надрукувати ім’я отримувача або брендувати конверт з сертифікатом у належних кольорах.
  2. У деяких вражень день реалізації диктує погода або наявність транспортного засобу (яхта, корабель, гідроцикл тощо).
  3. Зазвичай враження не можна використати в день купівлі, бо вони вимагають попередньої активації.
  4. Якщо провайдер працює по всій Україні, то не обов’язково набір вражень у різних містах буде однаковим. Так, наприклад, враження в подарунок у Києві відрізняються від тих, що пропонують у Харкові.
  5. Враження не можна поміняти.
  6. У кожного сертифікату на враження є строк дії. Будь ласка, ознайомтеся з ним, бо після його закінчення сертифікат втрачає актуальність.
  7. Враження охоплює тільки той вид активності, що прописаний в сертифікаті. Тобто, якщо вам щось знадобиться додатково, за цей додатковий сервіс потрібно буде сплатити окремо.
  8. В одному готовому пакеті можна використати лише одне враження на вибір.
  9. Деякі враження є сезонними, тому перед замовленням треба з’ясувати, чи зможе отримувач використати свій подарунок найближчим часом.
  10. Враження в подарунок залишають після себе такий шквал емоцій, що отримувачі ще довго будуть згадувати вас добрим словом. Говорять, що це призводить до гикавки – тож будьте обережні!