emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-25T16:31:24.641780+00:00Топ-10 незвичайних подарунків на День української армії.Emozzi.uaEmozzi.ua

22 Листопад 2018

Топ-10 незвичайних подарунків на День української армії.

Зовсім скоро настане той день, якого бояться всі жінки - День української армії. А чому бояться? Тому що розуміють, як важко вибрати подарунок чоловіку. “Щоб таке обрати, щоб догодити” - така думка вже давно засіла в голові кожної жінки. У нас для вас є рішення. Ми підібрали для вас топ-10 вражень, які можна подарувати будь-якому чоловіку.

1. Сертифікат на спортивну ловлю коропа.

Кожен чоловік в своїй душі рибалка і мріє спіймати справжню величезну рибину. Чому ж не допомогти йому та не навчити його навичкам, які допоможуть йому здійснити цю мрію? Під час кількаденного майстер-класу ваш чоловік зможе оволодіти всіма навичками, які йому знадобляться в його рибацькому житті.

2. Сертифікат на похід  на картинг для компанії.

В душі кожного чоловіка живе хлопчик, який любить змагатися та машинки. А де все це поєднується? Звичайно, на картингу. Саме тут ваш чоловік зможе відірватися на повну та забути, що йому вже 35 років, а не 5. А якщо ви подаруєте йому сертифікат на похід на картинг з компанією, ви зможете насолодитися картингом всією родиною.

3. Похід в СПА.

Ви думаєте, що чоловіки не люблять спа? Звичайно люблять. Всі люблять спа та відпочинок. Похід на масаж сподобається будь-якому чоловіку, навіть якщо він говоритиме протилежне.

Топ-10 необычных подарков на День украинской армии - фото 1

4. Політ на авіасимуляторі.

Ви знаєте, що таке відчуття справжнього польоту? Ми впевнені, що це відчуття бажає відчути кожен. А ще краще самому підняти літак. Але для початку потрібно підучитися всьому на авіасимуляторі. Таке враження можна відвідати у будь-яку пору року, адже воно не залежить від погоди. Для початківця-авіалюбителя - це саме те, що потрібно.

5. Майстер-клас з приготування бургерів.

Ви знаєте чоловіка, що не любить бургери? Ми ні, тому вважаємо, що кожен чоловік має знати, якими мають бути справжні бургери та вміти їх готувати самостійно. Такий урок кулінарії сподобається всім представителям сильної статті. 

6. Майстер-клас з більярду.

Більярд - спорт справжніх чоловіків, але, як показує практика, мало хто вміє добре в нього грати, а навчитися цьому мріють усі. Ідея того, щоб провести День української армії на занятті з більярду ,сподобається всім чоловікам без винятку. 

7. Курс екстремального водіння.

Ваш чоловік автомобіліст? Тоді йому точно хоча б раз в житті наснилося те, як він розсікає повітря на крутому спортивному карі. Він може говорити вам ні, але ви точно впевнені в тому, що він хотів би цьому навчитися. А на заняттях по екстремальному водінню саме це і станеться. 

Топ-10 необычных подарков на День украинской армии - фото 2

8. Драйв на багі.

Ще одним варіантом для автолюбителя може стати драйв на багі. Відчути на собі поїздку по бездоріжжю - це вам не по трасі з обмеженням в 30 км. 

9. Політ в аеротрубі.

Незвичайні емоції - це завжди цікавий досвід. Політ в аеротрубі дозволить вашому чоловіку відчути невагомість. Ну і трохи стресу)) А адреналін нікому не завадить. Навіть тим, хто полюбляє більш спокійний відпочинок. 

10. Екскурсія “Містика Києва”.

Ви знаєте, як багато приховує наше місто? Дізнатися всі його таємниці буде цікаво кожному, хто хоча б один раз його відвідав, ну а тому, хто щодня ходить цими вулицями, це буде ще цікавіше. Вашому чоловіку буде цікаво це дізнатися. А ще на екскурсію можна сходити вдвох, тому це може стати цікавою ідеєю для того, щоб відсвяткувати цей день разом.

Насамперед літаки!
1

10 Березень 2019

Новинки в Emozzi! Майстер-клас з виготовлення підкови
0

22 Листопад 2018

Що таке Флоатинг?
0

22 Листопад 2018

Вигравай подарунок для свого вчителя
0

12 Жовтень 2018

Як пройшов емоційний відпочинок в Sky Family Park
0

27 Липень 2018