emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-12T07:26:17.240830+00:00Що приготувати на Різдво, або сучасні 12 стравEmozzi.uaEmozzi.ua

19 Грудень 2017

Що приготувати на Різдво, або сучасні 12 страв

Різдво вже не за горами та саме час дізнатися, як зробити святковий стіл не лише смачним, а й сучасним! 

Що приготувати на Різдво, або сучасні 12 страв - фото - 1

Звичайно, королева різдвяного столу – це кутя! Якщо ви не прихильник традиційної страви з маку та родзинок, спробуйте альтернативні - з цукатами, або малиною. 

Куди ж на Різдво без прохолодного та ароматного узвару? Додайте до звичного рецепту трохи меду та лимонної цедри. Смак неодмінно вас здивує і розкриється по-новому.

А якщо влітку ви завбачливо відклали трохи малини або журавлини на зиму, тоді подайте до столу  ягідний морс, він точно не залишить байдужим нікого!

В якості холодних закусок чудово підійдуть запечені овочі в лаваші. До речі, овочі можете обрати будь-які, на ваш смак. 

Куштували коли-небудь печену картоплю з авокадо? Оригінальна, корисна та без сумніву смачна заміна вже остогидлій «пюре». 

«Лобіо» - вважається суто грузинською стравою та зазвичай подається до столу з бараниною або яловичиною. Проте страва може стати повноцінним гарніром навіть до пісного різдвяного меню! За допомогою різноманітних спецій ви зможете створити неповторний та насичений смак, а в поєднанні з гранатовим соком – справжня гастрономічна феєрія! 

Запечений лосось із рум’яною скоринкою на овочевій «подушці» стане справжньою прикрасою на вашому столі! Додайте грейпфрутовий, або апельсиновий соус і ваші гості куштуватимуть страву «високої» кухні на Різдво.

На солоденьке можете почастувати ваших рідних домашніми шоколадними цукерками з начинкою із різноманітних сухофруктів чи фініків. Прикрасити можна горішками, або цукровою пудрою.

Сподіваємося, що ми допомогли вам скласти сучасне та смачне меню до різдвяного столу, яке здивує і подарує вас та вашу родину. 

Готуйте з задоволенням!