emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-12T07:22:44.153809+00:00Що подарувати хлопцеві?Emozzi.uaEmozzi.ua

15 Січень 2018

Що подарувати хлопцеві?

Усі ми звикли до стереотипу, що подарунок чоловікові - це обов`язково пінка або гель для гоління. Проте, погодьтеся, що ваш коханий, тато або друг точно заслуговує на дещо більше!

Що подарувати хлопцеві - фото - 1

Тому, сьогодні ми спробуємо допомогти вам обрати дійсно оригінальний та незабутній подарунок для ваших хлопців.

Набір 3 в 1

Подарунковий набір 3 в 1 Для Пана для не залишить байдужим жодного представника сильної статі. Він матиме можливість відчути себе справжнім мисливцем, зануритися у світ віртуальної реальності та приборкати швидкість! Який чоловік не полюбляє адреналін та активний відпочинок?

Індивідуальний урок скалолазання

Підійде для тих, хто прагне до нових вражень. Індивідуальний урок скалолазання подарує можливість відчути себе справжнім підкорювачем вершин та можливо, навіть позбутися страху висоти.

Олімпійська серія

Що подарувати хлопцеві, якщо він цілий день проводить за комп`ютером, граючи у різноманітні «стрілялки»? «Олімпійська серія» — саме те, що вам потрібно! Послуга яка не залишить байдужим жодного любителя снайперської справи. Ваш обранець отримає можливість обрати зброю та відчути себе справжнім героєм-стрілком. Хіба не про це мріє кожен чоловік?

Молекулярна кухня

Вже давно відомо, що хлопці — найкращі кухарі. Якщо ваш коханий полюбляє кулінарію — оберіть в якості подарунку майстер-клас з молекулярної кухні. В ході майстер-класу ваш хлопець дізнається: як створювати смачні, оригінальні та здорові страви, які точно вражатимуть уяву та дивуватимуть вас і ваших гостей!

Сподіваємося, що тепер у вас не залишилося жодного бажання придбати пінку для гоління в якості подарунку! Приходьте до EMOZZI та обирайте те, що дійсно сподобається вашим чоловікам.