emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-12T07:28:50.699371+00:00Що дарувати на новорічні свята?Emozzi.uaEmozzi.ua

08 Грудень 2017

Що дарувати на новорічні свята?Emozzi

Що дарувати на новорічні свята?

Теплі пори року промайнули дуже швидко. Непомітно підкралася пора, коли у вітринах магазинів з'являється сліпуча новорічна мішура та блисківки, а на сніданок замість вівсянки тепер помаранчеві новорічні ласощі. І ось - середина грудня, а ви й гадки не маете, що дарувати на новорічні свята?

Що дарувати на новорічні свята? - фото - 1

Тоді ми допоможемо вам знайти дійсно оригінальні подарунки, адже погодьтеся, що  філіжанками із написами та рамками для фото вже давно нікого не здивуєш. 

Шоколадний майстер-клас

Ваша дитина полюбляє солодощі? Тоді майстер клас від Львівської майстерні шоколаду стане ідеальним подарунком, де можна буде не лише навчитися готувати улюблені ласощі, а й вдосталь наїстися! Що може бути краще, ніж Львівські смаколики, особливо на Різдво або Миколая?

Дитячий абонемент на малювання

Втомилися змінювати шпалери, тому що ваш малюк або маленька донечка випробовує на них нові олівці? Маємо для вас вирішення проблеми – дитячий майстер-клас з малювання! У ході зайнять майстри арт-студії «Творча Кухня» вчать дітей творчо мислити та дивитися на світ очима художника. Тож маєте нагоду подарувати світу нового Далі або Моне на Новий Рік.

Романтичні вікенди

Якщо ви хочете зробити сюрприз своїй другій половинці, то сміливо обирайте в якості подарунку вікенд на двох. Ви отримаєте можливість провести два незабудніх дні у наймальовничіших місцях та в найромантичніших готелях. Чудовий подарунок для двох, який занурить вас у справжню новорічну казку!  

Новий Рік з дитинства асоціюється у нас з дивами, отже і новорічний подарунок має стати чимось казковим на незабуднім.

Тож, якщо ви досі стурбовані питанням: як обрати подарунки на новорічні свята? Не вагайтеся! Завітайте до EMOZZI та обирайте враження на будь-який смак, які зігріватимуть теплими спогадами решту зимових днів.

Купуй, Даруй, Вражай!
0

12 Жовтень 2018

Шоколадна майстерність
0

24 Жовтень 2014