emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-13T11:06:16.552802+00:00Прикольні подарунки - 2Emozzi.uaEmozzi.ua

22 Вересень 2011

Прикольні подарунки - 2

Прикольні подарунки.jpgВсі люди різні, і, як писав один з відомих фантастів: «Кожна людина вважає найважливішими різні речі». Додамо ще, що різні люди вважають прикольними подарунками різні предмети (а іноді, навіть, і не предмети). Тому, підбираючи подрузі або товаришу щось таке «з перчиком» або «з родзинкою», переконайтесь, що ви не образите людину. 

Власне, у нас є свій рецепт, як подарувати щось прикольне і уникнути образи. Тому ми пропонуємо вам екскурс у світ незвичайних подарунків, які прикольні тим, що мало хто уявляє собі, що таке взагалі може існувати. Готові? Починаємо.

Фіш-масаж

Сьогодні, приходячи до салону краси, можна чекати, що масажем будуть займатися індуски, тайки, в’єтнамки або представниці інших етнічних груп. Але хто може чекати на те, що масажистками виявляться рибки? 

Фішка фіш-масажу (вибачте за каламбур) полягає в тому, що масаж стоп забезпечують маленькі рибки, що ротиками «прикладаються» до вашої шкіри та чистять її таким чином. Отже, це пілінг та масаж в одному. Вартість подарункового сертифікату на фіш-масаж – 130 грн.

Сноукайтинг

Чудернацька ідея подарунку для тих, хто народився зимою. Це можливість засвоїти головні навички сноубордінгу, відчути себе піднесеним у небо, та отримати непоганий теоретичний курс, якого вам вистачить, якщо потім ви приймете рішення займатися кайтингом, сноубордінгом або сноукайтингом самостійно. У іншому разі ви просто отримаєте чудово проведений день. Вартість подарункового сертифікату на сноуткайтинг –160 грн.

Візит до 3D-ресторану

Взагалі, вечерю в ресторані важко вважати подарунком – настільки це звичайна справа. Але 3D-ресторан – це зовсім інша справа. Ефект сторонньої присутності супроводжуватиме вас увесь вечір. Гарненький варіант для тих, кому вже надоїли звичайні кафе, і хто під час харчування полюбляє спостерігати за екраном.

Нагадуємо, розкриваючи рота у захопленні космічними галактиками, кружляючими навколо, не забувайте покласти туди шматочок їжі! Вартість подарункового сертифікату на візит до 3D-ресторану залежить від кількості людей, та починається від 500 гривень (на двох). 

Джампери

Колись ця ідея була дуже популярною у мультфільмах – головні герої одягали на ноги пружини або велетенські прилади і на них підскакували до небес. Власне, підскоку до небес організатори майстер-класу на джамперах не обіцяють, але, все одно, виходить прикольно. З цими прилаштуваннями на ногах можна робити метрові шаги або підскакувати на 2 метри заввишки! Чудовий задум, щоб змінити повсякденну серйозність і трішечки з’їхати з глузду. Вартість подарункового сертифікату на майстер-клас з джамперів складає 250 грн. 

Сквош

Сквош або парний теніс підходять тим, кого не привертають складні спортивні заняття та щоденні занурення в атмосферу спортзалу. Штанги, біг, плавання – не для них, а от щось легеньке, ігрове – було б добре. Проте легеньким сквош виглядає лише на перший погляд, оскільки він допомагає нашому організмові так швидко полишити зайві калорії, що навіть важко помітити. Отже, якщо ви шукаєте оригінальні подарунки на річницю весілля або на день святого Валентина для активної рухливої пари, не оминайте цей варіант. Вартість подарункового сертифікату на сквош складає 285 грн. 

Чайна церемонія

Взагалі-то, чай можна подарувати будь-кому, і ми б були здивовані, якщо б ви раптом розповіли, що така думка жодного разу не приходила вам в голову. Але, що б ви сказали, отримавши в подарунок білет до школи заварювання чаю та виконання чайної церемонії, де б майстер повідав вам як відрізнити добрий чай від поганого, в якому ритмі треба проводити ритуал і таке інше? Додаткова зручність полягає у тому, що всі ці чайні пригоди можуть проходити на території замовника або іменинника. А ще це – прикольний подарунок для тих, кому вже виповнився п’ятий або шостий десяток. Вартість подарункового сертифікату на будь-яку процедуру (їх можна нарахувати з дюжину) починається від 200 гривень на особу.

 

Цікаво? Але ж це навіть не четверть усіх прикольних, але демократичних подарунків (як за характером, так і за ціною). Тож, щоб відсвяткувати будь-яку подію жваво та активно, не обов’язково замовляти торт з дівчиною всередині, особливо, якщо жінка іменинника – надзвичайно ревнива особа.