emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-13T11:13:08.080318+00:00Подарунок подрузі: найкраще для найкращоїEmozzi.uaEmozzi.ua

16 Вересень 2011

Подарунок подрузі: найкраще для найкращоїEmozzi

Подарунок подрузі: найкраще для найкращої

Подарунок подрузі.jpgЄ такі речі, без яких, власне, можна прожити. Наприклад, шоколад, зелений чай, жіноча дружба. Більше того, є люди, які чудово уникають цих «надлишків». Але, думається, що, якщо ви шукаєте інтернетом подарунок подрузі, то ви не з таких «аскетів». То і є добре.

Спробуємо вгадати ще – ви шукаєте подарунок якщо не для найкращої, то, хоча б, для близької подруги. Як ми це зрозуміли? Дуже просто – для приятельок завжди можна знайти якісь приємні жіночні речі, пошуком яких ми навіть не переймаємось. Для цього працюють ті, хто виготовляє біжутерію, косметику, шовкові принади… Але свято, яке стукає у двері близької людини, змушує вас бігти по колу у розпачі. Не панікуйте, будь ласка, і спробуйте зосередитися на тому, що, справді, подарує вашій подрузі вибух гарного настрою.

Може вона полюбляє щось робити своїми руками? Творчі натури – хоча й люди з особливою вдачею, але відкриті для нового. Тому їм можна дарувати не тільки пензлі та полімерну глину, але й цікаві майстер-класи – наприклад, гончарного мистецтва. Знаєте, коли вже чогось досяг у своїй справі, інколи боязко спробувати щось інше. Боязко, але цікаво. Тож підштовхніть цю суперечливу пані до нових звершень.

Може вона давно мріє проявити свою артистичну сутність але нагоди все нема? Сміливо даруйте заняття в театральній студії  або абонемент на танці. Тепер вона не відмовиться нестачею часу або відсутністю настрою….а, коли спробує, обов’язково сорок раз перекаже вам, як чудово все вийшло. 

Може вона завжди довго вагається, а потім шле собі прокльони, що знов відмовилася від вдалої нагоди, перелякавшись чогось? Прийшов час боротися із страхами! Арсенал у цій боротьбі величезний: від приватних консультацій та цікавих тренінгів до таких надихаючих речей, як власна фотосесія, кінна прогулянка або керування літака. Звісно, вона сама ніколи не відважиться на таке, але подарунковий сертифікат у яскравій обкладинці буде привертати увагу, і одного разу ваша подруга зробить неможливе. А у вас з’явиться ще один привід шуткувати, згадуючи її боязкі погляди на програму розваг.

Оригінальні подарунки подрузі

Буває і так – ви не бачилися декілька років, і не маєте й гадки про те, чим зараз живе оця людина. Але у пам’яті вирують гарні спогади, і ви не спатимете ночами, якщо не зробите якийсь чарівний подаруночок до восьмого березня, Нового року або дня народження. Тож потрібне щось нейтральне і цікаве водночас. 

Вгадувати техніку або приладдя, яке стане у пригоді у кожній домівці – заняття вкрай невдячне. Ліпше подарувати щось «для себе коханої». Наприклад,  подарункову карту у агенції туристичних подорожей, дисконт у мережі салонів краси (на банальний манікюр час є завжди) або сертифікат на заняття з подолання стресу (а в кого з нас сьогодні немає цього професійного «захворювання»?).

Інша «тема» - різноманітні релаксаційні процедури. У вас обох не вистачить пальців на усіх кінцівках, щоб перерахувати види масажу, що сьогодні можна замовити у спа-салонах. Існує навіть масаж за допомогою риб’ячих ротиків! Не впевнені, що це – найбільш бажаний подарунок, але він дуже і дуже оригінальний. А що, як не оригінальність, стає кращою помічницею у стиглих стосунках?

Які б не були вони: близькі чи віддалені, усі ці панянки, що змушують нас шукати гарний подарунок подрузі, заслуговують на найкраще. Хоча б тому, що у світі не так багато людей, яких можна було б називати справжніми друзями. А справжнім подругами – і того менше!