emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-13T11:36:27.831974+00:00Подарунок на річницю: весілля на бісEmozzi.uaEmozzi.ua

22 Вересень 2011

Подарунок на річницю: весілля на бісEmozzi

Подарунок на річницю: весілля на біс

Подарунок на річницю весілля на біс.jpgБезжалісна статистика говорить, що сьогодні більшість подружь повернулись до святкування річниці весілля, але був такий час, коли річниця вже не вважалась за свято. Чому так? Можливо, люди настільки втомлювалися повсякденним життям, що сил на святкування не вистачало. Можливо, було несерйозно святкувати щорічну дату. Але сьогодні, коли міцне подружжя стало рідкісним явищем, дійсно-таки є що відсвяткувати. 

А, якщо є що святкувати, то саме час замислитися щодо подарунків. Власне, існує ціла традиція, яка класифікує дату за матеріалом (мабуть, хоча б раз ви чули про дерев’яну, ситцеву, золоту або діамантову річницю) і наполягає на тому, щоб і подарунки були якось пов’язані з ним. Щоправда, самі одружені можуть зовсім забути про традиційні погляди, і, певною мірою, вони праві, бо головне – щастя, а не звички або вірування. Тож, починаємо пошук щастя в подарунок, тієї чарівної палички, яка б дозволила пережити весілля на біс.

Вогонь

Що таке стосунки? Це пристрасть, вихор, який підхоплює нас і несе над землею. Щоб створити весілля на біс, подарунок на річницю має пробуджувати найгарячіші почуття. Тут на допомогу прийдуть заняття з тантричного мистецтва кохання, парний еротичний масаж, різноманітні спа-процедури. Якщо ваші знайомі переживають золотий період повернення почуттів або ще не витратили свій запас пристрасті, то вам варто придивитися до сертифікатів на спа-процедури та масажі. Вийде незвичайно, гаряче та на добру згадку. 

Вода

Подарунок на річницю весілля на біс2.jpg

Що таке весілля? Це хвилювання, піднесення, чекання, для когось – труднощі, для когось – драйв, для когось – полегшення. А ви помічали, що схожі почуття ми переживаємо під час занять якимсь екстремальним видом спорту? Мабуть, більш за все на це схоже катання з водної гірки… До речі, чого б не подарувати на річницю якісь водні розваги? Це може бути туристична подорож до одного з аквапарків, наприклад, до Польщі, Іспанії або Угорщини. Або абонемент на двох на аквааеробіку (особливо, якщо ви вже не перший раз чули жалісні зітхання щодо фігури). Або сертифікат на відпочинок у аквапарці у власному місті. Справді, чому б не гукнути «гірко!» ще раз за склянкою коктейлю у мокрому барі посеред яскраво-блакитної води?

Мідні труби

Що таке подружнє життя? Це щось накшалт труб, якими ми повземо до якоїсь світлої мети: штовхаємось, допомагаємо одне одному, робимо перерви, але проходимо одне коліно за іншим. Тож наші мідні труби – не музичні, а досить банальні будівельні (а для декого – сантехнічні). Свій внесок забезпечують важкий побут, необхідність пізнавати один одного глибше, вправи на толерантність. Тож добрим подарунком на річницю будуть речі, які допоможуть одруженим легше пройти цей непростий шлях. Психологічні тренінги, тренінги із зняття стресу та, як не дивно, заняття танцями. Так-так, науковці наполягають на тому, що чоловік та жінка, які танцюють одне з одним, ліпше розуміють та відчувають партнера. 

Зрозуміло, ця стаття не дуже нагадує стандартні поради про те, як вибрати подарунок на річницю. Але у такий веселий та нестандартний спосіб ми спробували показати вам, що подарунки на річницю весілля не обмежуються ковдрами, постільною білизною або фужерами.