emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-13T10:14:08.488411+00:00Подарунок на день народженняEmozzi.uaEmozzi.ua

24 Жовтень 2011

Подарунок на день народженняEmozzi

Подарунок на день народження

Подарунок на день народження«Всесвіт народжується із народженням людини», - таку тезу п’ять століть тому висловили давні мудреці. Таке світоуявлення можна було б вважати химерним, якщо б більша частина «інтер’єру» нашого життя, і дійсно, не була створена нашими мріями, думками та уявою. І, може, найвища мета – та, до якої нас спонукає культура – полягає у відбудові того власного всесвіту?

До чого була оця лірична замальовка? А до того, що день народження кожної людини – це народження нового світу і, таким чином, велике свято. Тож, облиште сум і нумо святкувати та  дарувати подарунки одне одному. Щоправда, справа вибору подарунка на день народження дещо складна.

Знову ж повертаємося до вищезазначеного вислову, бо саме він допоможе нам відшукати ключ до таємниці. У всесвіті кожного з нас існують свої закони. Хтось ставить понад усе роботу або навчання, а хтось не жалкує часу на розваги. Для когось мета існування полягає у творчості, а для іншого – в плеканні дітей або заробітках. Спираючись на оці закони, ми легко можемо подарувати те, що «котується» у певної людини.

Так-так, ми пропонуємо дарувати митцям пензлі та багети, а тим, хто закохався у заробляння грошей – бізнес-тренінги або підручники з фінансів. Тут треба зазначити, що лев’ячу долю усіх таких подарунків можна надати за подарунковим сертифікатом. Іншу частину легко випитати у того, до кого збираєтесь на святкування.

Чому подарунок на день народження не має бути уніфікованим? Та тому, що кожна людина бажає відчувати себе унікальною, індивідуальністю, тож подарунки з сувенірного магазину будуть недоречні. Може, вони будуть добре виглядати під ялинкою або разом з букетом на 8 березня, але ми наполягаємо на тому, що на день народження подарунки повинні враховувати побажання та інтереси того, хто запросив вас.

Проте, що робити, коли сфера інтересів досить широка, або, навпаки, звужена до мінімуму? Тут мусимо вигадувати щось новеньке. Наприклад, те, що б викликало захват у будь-кого. Тоді чому б не подарувати на день народження майстер-клас з виготовлення шоколаду? Якщо не повчитися, то хоча б насмакуватися солодощів! Або, якщо дозволяє бюджет, поринути до неба у повітряній кулі. 

Власне, якщо ви плануєте не простий подарунок на день народження, а щось незвичайне до ювілею, то політ на повітряній кулі буде дуже доречний.

Є ще одна категорія подарунків, які варто презентувати саме на день народження. Це ті речі, що дозволяють почути себе найцікавішою людиною в світі, наприклад, газета з фотокарткою «новонародженого» та статтями, написаними його друзями та рідними. Таку газету можна роздрукувати навіть не в видавництві, а в рекламній агенції чи приватній поліграфії. Незрівнянним подарунком буде можливість стати моделлю для фотосесії або записати власний сингл. А з появою у нашому щоденному житті Інтернету, подарунок «Зірка інтернету», який прославить отримувача на всю загальну мережу, буде одночасно і шокуючим, і приємним.

Категорично не можна дарувати на день народження сірі та буденні подарунки, що нагадують людині не про її власний всесвіт, а про приналежність до широкого загалу. Речі, які отримують на власний «новий рік», мають викликати піднесення – ось за яким критерієм їх дуже легко впізнати!