emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-13T10:16:24.724922+00:00Подарунок коханійEmozzi.uaEmozzi.ua

24 Жовтень 2011

Подарунок коханій

Подарунок для коханної.jpgКажуть: «Скільки людей – стільки і точок зору». Власне, можна сказати скільки людей – стільки і стосунків. Здається, що ми називаємо це єдиним словом «кохання», але яке ж воно різне в наших очах. Навіть під виразом «подарунок для коханої» розуміємо зовсім різні речі: для когось це – щоденні милі сюрпризи, на кшталт квітів чи ласощів, а для когось – срібний ланцюжок раз на рік, в день народження. Хтось просто виконує побажання, а хтось намагається зробити якомога яскравіший сюрприз.
 
Якщо ви вже встигли отримати «замовлення», то варто його виконати, щоб не спричинити образу. Але, якщо певний напрям ще не завданий, то можна самостійно вибрати презент, що справить чудове враження на вашу кохану людину. Разом з цим не варто забувати, що жінки, дівчата, жінки та коханки – дуже різні. Що справить враження на цю, зіб’є з пантелику іншу. Тож варто розглянути одночасно і плюси, і недоліки кожного варіанту.
 
1. Квіти. Навіть якщо ви плануєте поздоровити протягом дня, на ранок можна замовити доставку квітів. Тільки зважайте на те, чи не шкодує ваша пані зрізані квіти – тоді буде варто замовити симпатичну орхідею або хатню розу в горщику.
Плюси: приємна несподіванка, економія вашого часу
Мінуси: отримувачка може бути не на місці, букет коштуватиме десь в 3 рази дорожче
 
2. Прикраси. Самостійний вибір прикрас у подарунок нагадує біг мінним полем. Хоча б тому, що чоловіки (за деякими виключеннями) набагато гірше знаються на прикрасах, ніж дівчата. А тренди змінюються щоквартально, не кажучи вже про те, що існують як шанувальниці благородних металів, так і ті, хто закоханий в біжутерію.
Плюси: Це класика і речі, які говорять самі за себе.
Мінуси: Ви граєте на чужому полі і є ризик, що ваш подарунок ви ніколи не побачите у неї на руці або на шиї.
 
3. Фотосесія. Той, хто придумав, що фотосесію можна дарувати, заслуговує на пам’ятник. Уявіть, це те, що можна дарувати щорічно або кожного сезону, бо ідей багато, люди змінюються, а яскраві професійні фото допомагають зберегти себе красивими та цікавими. І справа тут не в самозакоханості, а в тому, що кожна людина, а особливо – жінка, хоче бачити себе трішечки витвором мистецтва.
Плюси: Подарунок бажаний, але не для кожного бюджету. Вартість сертифікату на фотосесію починається від 350 гривень.
Мінуси: Є мізерний варіант не вгадати, якщо нещодавно вона зробила хімічний пілінг обличчя і тепер не впізнає себе в дзеркалі. Проте, на цей випадок, зазначаємо, що час використання сертифікату складає 6 місяців.
 
4. Косметичні процедури. Добра заміна косметиці в подарунок – стильно, модно та необразливо. Різноманітні огортування, масажі, солярії – ви здивуєтеся, скільки речей можна вибрати на подарунок коханій. Проте, щоб не спричинити дискомфортну ситуацію, радимо попередньо проконсультуватися з адміністратором або косметологом у тому салоні, до якого ви збираєтесь направити свою пасію.
Плюси: З косметичними процедурами ви отримуєте день краси для неї, вихідний для себе і велику вдячність. Бонусно – гладеньку шкіру, до якої приємно торкатись, та сяючі очі.
Мінуси: Може бути алергія на певний компонент – для того і варто попередньо проконсультуватися. Інших мінусів поки не виявлено.
 
5. Свято для двох. Ми якось про це забуваємо, але колись були такі часи, коли ви, один для одного, були найкращими подарунками в світі. Тож, може варто згадати чудові моменти і відтворити їх? 
Плюси: Сценарій можна вигадувати самостійно, а можна купувати готовий. Наприклад, катання на яхті, тематична вечірка або вечеря в арт-ресторані. 
Мінуси: На це потрібен час, тому, якщо ви хотіли б презентувати, випити чашечку кави і піти, то це – не ваш варіант. У інших випадках – пробуйте і отримуйте найліпший результат і свято, яке запам’ятається надовго.