emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-13T11:09:55.118832+00:00Подарунки для чоловіків. Не в ціні справаEmozzi.uaEmozzi.ua

17 Вересень 2011

Подарунки для чоловіків. Не в ціні справа

Подарунки для чоловіків.jpgТой факт, що людство ділиться на дві половини - сильну і прекрасну – звичайно не викликає ні у кого заперечень. Незважаючи на вимоги сучасного життя, які, здається, тільки й направлені на те, щоб максимально зменшити, або й зовсім стерти розбіжності між статями, все ж, як не крути, ми були і будемо абсолютно різними. Можливо, в цьому і криється секрет кохання, що зближує абсолютно різних, на перший погляд, людей.

Втім, це питання філософське, і, скоріше за все, риторичне. Важливо тільки те, що, незважаючи ні на що, і жінки і чоловіки потребують індивідуального підходу, і в стосунках, і в роботі і навіть у виборі подарунків.

Про подарунки і поговоримо. Конкретно -  про подарунки для чоловіків, адже частенько представникам сильної статі догодити набагато складніше, ніж примхливим та вимогливим жінкам.

Певно, не варто й говорити про те, що головна цінність будь-якого подарунку – не його вартість в грошовому еквіваленті, а ті емоції  та враження, що він приносить. Але, обираючи будь-який подарунок, перш за все, ми враховуємо свої фінансові можливості – як би не хотілося подарувати зірку з неба, навряд чи це кому-небудь вдасться, а от, врахувавши наші поради, можна, маючи будь-який бюджет, обрати такий подарунок, що стане справжнім сюрпризом і приємно здивує того, кому пощастить його отримати.

Подарунки до 300 гривень

Обираючи подарунок, на який планується витратити не більше 300 гривень, недовго і розгубитися – вибір подарунків-пригод, що можуть вразити і захопити будь-якого чоловіка, просто величезний. Наприклад, прекрасними подарунками для чоловіків стануть сертифікати на послуги, що дарують можливість спробувати дещо нове та незвичайне. Наприклад, подарунковий сертифікат на заняття таким екзотичним видом спорту як дзен-фехтування, коштує лише 160 гривень. Погодьтесь, не така й велика ціна за можливість не лише відкрити для себе дещо нове, але й навчитися бездоганно володіти своїм тілом і під час бою позбавлятися негативних емоцій, комплексів та страхів. 

Подарунки до 500 гривень

Дещо збільшивши суму, що планується виділити на подарунок, можна подарувати чоловіку справжню екстремальну розвагу. Наприклад, таку, як перегони на квадроциклах. Тим більше, що, вирушаючи назустріч пригодам на цій диво-техніці, щасливчик має можливість взяти з собою когось, з ким би він точно «пішов у розвідку». Тільки ганяючи полями та лісами на квадроциклі, що здатен проїхати будь-яким бездоріжжям, можна відчути справжню свободу та неабиякий вибух адреналіну. Такий подарунок, як сертифікат на катання на квадроциклі для двох коштує всього лише 450 гривень, а позитивних емоцій від нього стільки, що сконвертувати їх у гроші просто неможливо.

Подарунки до 1000 гривень

У цьому сегменті ринку подарункових сертифікатів вибір подарунків для чоловіків просто вражає. Наприклад, за 700 гривень можна придбати таку надзвичайну пригоду, як політ на літаку Zodiac. Можливість, мов птах, піднятися над землею і побути справжнім пілотом – справжнє щастя для будь-якого чоловіка.

Приблизно в цих самих рамках буде коштувати і сеанс тайського королівського масажу. Такий подарунок дійсно універсальний. Погодьтесь, не кожному з чоловіків до вподоби адреналін та ризик, а от розслаблюючий еротичний масаж, здатний подарувати абсолютно нові відчуття, розкрити власну чуттєвість та наповнити життя новими відчуттями, буде бажаним подарунком для будь-якого представника сильної статі.

Від 1000 гривень

Якщо «подарунковий бюджет» не обмежений практично нічим, крім здорового глузду,  обирати подарунки чоловікам надзвичайно просто. Величезна кількість спа-курортів одного дня на будь-який смак, політ на повітряній кулі, політ на вертольоті Robinson R-22, снайпер-клас, гра в пейнтбол цілою командою… І цей перелік -  лише невелика частина фантастичних подарунків чоловікам.