emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-13T11:11:42.742706+00:00Мова кохання - подарунки. Обираємо подарунок коханомуEmozzi.uaEmozzi.ua

17 Вересень 2011

Мова кохання - подарунки. Обираємо подарунок коханому

Обираємо подарунок коханому.jpgКохання – надзвичайне почуття, що єднає серця людей. Воно надає крила, примушує дивитися на світ через рожеві окуляри і щосекунди відчувати себе щасливим. Саме кохання -  головна рушійна сила, завдяки якій змінюється світ.

Справжнє кохання – почуття, не сконцентроване лише на собі, йому чужий егоїзм, і головне бажання всіх закоханих у світі – дарувати щастя своїй другій половинці. А що ще може так повно виразити почуття та подарувати справжню радість, як не вдало підібраний подарунок.

Особливо люблять вибирати подарунки своїм коханим жінки, адже вони точно знають – вибрати подарунок коханому надзвичайно складно, навіть за умови, що всі його мрії і бажання добре відомі.

Ніхто не зможе сперечатися з тим, що кожна жінка прекрасно розуміє - цінність подарунка коханому не вимірюється грошима. Обрати те, що засвітить вогники щастя в очах найкращого чоловіка планети - справа честі будь-якої закоханої представниці слабкої статі. І, досить часто, дорогий гаджет,і навіть суперкраватка не здатні подарувати коханому стільки ж радості, скільки подарує можливість перевірити себе, зайнявшись скалолазанням на скалодромі. Такий подарунок коштує зовсім недорого, а позитивні емоції від нього просто не описати словами. 

Розуміти, а то й розділяти захоплення своєї другої половинки -  запорука міцного кохання, тож подарунок, що відповідає хобі коханого, буде ідеальним варіантом. 

Ваша друга половинка не мислить свого життя без швидкості та адреналіну? Подаруйте йому можливість прийняти участь в перегонах на картингу. Такі гонки абсолютно безпечні, але викид адреналіну дають просто недитячий, не дивлячись на дитячий розмір картів. Варто лише спробувати це захоплююче заняття, щоб надовго, а то й на все життя захворіти картингом.

Картинг для коханого -  вже давно пройдений етап? Тоді як щодо майстер-класу сноубордінгу? Цей вид спорту ще не набув такої популярності, як, скажімо, футбол, але вже захопив у свої тенета багатьох чоловіків, що прагнуть справжніх пригод.

Нажаль, заняття сноубордингом -  річ сезонна, а дарувати коханим подарунки хочеться у будь-яку пору року. Наприклад, такий надзвичайний подарунок як політ на літному тренажері буде доречним і влітку, і взимку, та, навіть, весна і осінь – не перешкода для підготовки до кар’єри справжнього пілота.  

Не всім чоловікам до вподоби ризик та авантюри -  є ті, хто прораховує кожну свою дію на десять кроків вперед. Кращим подарунком для коханого, що має аналітичний склад розуму, буде майстер-клас більярду або ж майстер-клас гольфу. Також цікавим подарунком коханому може стати майстер-клас фехтування, яке поєднує у собі необхідність добре володіти своїм тілом, аналітично мислити та прораховувати наперед не тільки свої дії, але й рухи супротивника. Тим більше, що для фехтування немає майже ніяких вікових обмежень – оволодіти мистецтвом бою на шпагах можна у будь-якому віці.

Не варто думати, що подарунок коханому повинен бути суто чоловічим, адже навіть представникам сильної статі не чужа романтика, і іноді їм так само, як і жінкам хочеться відпочити, розслабитись і просто гарно провести час.

Як правило, чоловіки запрошують своїх коханих до ресторану, але це правило не гріх і змінити. Подаруйте коханому романтичну вечерю в 3-D ресторані, і він навряд чи коли-небудь забуде цей прекрасний вечір.

Не менш романтичним подарунком коханому може стати майстер-клас пристрасного та чуттєвого аргентинського танго, що допоможе вам виразити свої почуття в танці.

Як бачите, обрати подарунок коханому, враховуючи величезну кількість варіантів, не так вже й складно, особливо, якщо вкласти у вибір подарунку всю свою любов та ніжність.