emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-13T11:12:40.309742+00:00Як обрати подарунок на річницю весілляEmozzi.uaEmozzi.ua

16 Вересень 2011

Як обрати подарунок на річницю весілля

годовщинаВи ніколи не задумувалися про те, яке з свят, що відзначаються щорічно, з кожним роком стає все радіснішим? Новий рік? Навряд чи, адже всі ми дорослішаємо и починаємо розуміти, що Діда Мороза не існує, а дивний бородатий чоловік з мішком подарунків був всього лише переодягненим і вже добряче нетверезим сусідом. Тим більше, що чим далі йде час, тим більше обов’язків накладає на нас святкування Нового Року:  спочатку ми, граючись, допомагаємо батькам прикрашати ялинку та готувати салати, а через кілька років вже самі вимушені сушити голову і над неприкрашеною ялинкою, і салатами.

День Народження? Можливо, але ж кожен з днів народження неухильно наближує нас до початку повного проблем та обов’язків дорослого життя, а згодом і до старості.

І є лише одне свято, що з кожним роком зріє як гарне вино – річниця весілля. Саме річниця весілля є найкращим свідченням любові, поваги, а головне – правильного вибору, що був зроблений закоханими. Це особливе свято двох, яке, проте, не можуть обійти увагою і родичам та друзям пари.

І, звичайно ж, що за свято без подарунків? Щоправда, подарунок на річницю весілля вибрати досить складно, адже він має бути до вподоби і чоловікові, і жінці, а отже треба докласти немало зусиль та якнайбільше проявити свою фантазію. Непросто, чи не так?

Але не варто засмучуватись і йти до магазину за черговим сувеніром або надзвичайно корисним але й таким же нуднім сервізом або комплектом постільної білизни.

Ми взяли на себе сміливість дати вам кілька порад, що мають допомогти вам обрати найкращий з усіх можливих подарунків на річницю весілля.

«Перша пятирічка», або свято ситцю та дерева

Перші п’ять щорічних весіль мають прозаїчні назви, кожна з яких, тим не менш, має свій, глибокий та мудрий сенс. До весільних річниць першої п’ятирічки відносяться ситцеве, паперове, шкіряне, льняне та дерев’яне весілля. Не варто сприймати ці назви буквально і дарувати парі предмети, що відповідають річним характеристикам. 

Перші п’ять років - час, коли молоді ще щемливо та гостро закохані одне у одного, їм хочеться романтики та пригод, а не нудного сидіння вдома з тарілкою борщу та пультом від телевізору.

Молодій парі слід подарувати те, що наповнить їх життя духом авантюризму, адже що як не одруження являється однією з найбільших та найяскравіших авантюр? Подаруйте солодкій парочці  гонки на баггі або менш екстремальну, але не менш захоплюючу кінну прогулянку.

«Друга пятирічка», від чавуну до олова

До другої п’ятирічки входять п’ять весіль, що звуться чавунним, мідним, жерстяним, фаянсовим та олов’яним. Це час, коли пара вже, скоріш за все, завела дитину і стала справжньою сім’єю. Клопоти навколо нового члена родини і зближують пару, і можуть стати приводом до дрібних непорозумінь та негараздів. Саме у ці роки варто не забувати про те, що сім‘я це не тільки щоденна праця, але й відпочинок, тому подарунки, що відносяться до сімейних розваг, будуть найкращим вибором. Наприклад, це може бути студійна сімейна фотосесія або день у аквапарку, де зможуть розважитись не тільки діти, а й батьки.

Десять років – від сталі до фарфору

Наступні десять років – пора, коли шлюб вже перевірений часом, діти потроху підростають, але сімейне життя вже не здається таким щасливим. Чому? Тому, що десять років, хай навіть з коханою людиною - достатній строк для того, щоб звикнути і занудьгувати, забувши про те, якими закоханими та щасливими були молодята.

Саме час дарувати романтичні подарунки, які в змозі нагадати подружжю, що час іде, все змінюється, і тільки любов – те, на чому тримається світ. Найкращі подарунки для весіль другого десятиріччя шлюбу – романтична прогулянка на яхті або вечеря у новому, екзотичному та надзвичайному 3-Д ресторані.

Від срібла до золота

Не варто думати, що парам, що святкують двадцяту, двадцять п’яту, тридцяту чи навіть п’ятдесяту річницю весілля, треба дарувати солідні та передбачувані подарунки. І хай різниця між двадцятирічним та п’ятдесятирічним стажем подружнього життя досить відчутна, прекрасним подарунком для пари, кохання якої вже пройшло перевірку часом, буде розслаблюючий сеанс екзотичного масажу, майстер-клас чайної церемонії, або будь-що інше, що здатне розфарбувати сірі будні в яскраві кольори справжнього свята.

Тож подарунок на річницю весілля вже не здається таким нездобутнім. Треба лише визначити, що саме запалить очі та серця подружжя.