emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-12T07:10:58.378388+00:00День народження EMOZZI: 8 років з яскравими враженнямиEmozzi.uaEmozzi.ua

24 Листопад 2018

День народження EMOZZI: 8 років з яскравими враженнями

Кожна компанія відзначає День народження. Адже це день, коли все починалося. День, коли кілька людей зустрілися і придумали те, чим будуть жити в найближчі роки. Цей день займає особливе місце в житті кожного співробітника і займає особливе місце в корпоративній культурі. Тільки в день народження, ви можете подивитися на те, як ви провели цей рік і підвести підсумки. В цей день всі співробітники компанії розумію, наскільки вони стали досвідченішими та успішнішими. 

Останніх 8 років ми були тією компанією, яка  допомогла вам робити ваші дні народження та дні народження ваших близьких яскравими та незабутніми. Ми допомагали вам дарувати їх враження та емоції. За цей час більше мільйона чоловік отримали в подарунок на День народження можливість здійснити мрію. І сьогодні настав той день, коли нам пора підбити підсумки, так як сьогодні День народження відзначає ми.

Що ж ми зробили за роки нашого ще не довгого життя?

Здається, що наша компанія існує ще зовсім недовго, але за ці роки ми створили каталог з понад 1600 емоційних подарунків і розваг. Створили готові набори з більш 30 послуг на вибір. Ми співпрацюємо з понад 650 постачальників по великих містах України. Ми співпрацювали з великими компаніями: ICTV, Megogo, NOVUS, Кава Хаус, STB, Jysk.ua, AVON і багато інших, а 2016 і 2017 році отримали нагороду в конкурсі Фаворити успіху в номінації Фаворит Успішних Людей у ​​категорії «Магазин вражень в подарунок» . Ми постійно беремо участь у великих івентах України. 

Останнім часом ми почали ще більше працювати над розширенням асортименту вражень, які ви можете замовити в нашому інтернет-магазині. В цьому році ми почали співпрацювати з новими провайдерами та оновили дизайн нашого магазину і тепер вам буде ще зручніше переглядати враження і оформляти замовлення. Крім цього, ми відкрили своє представництво в Миколаєві. Тепер жителі ще одного українського міста можуть подарувати своїм близьким враження. Звичайно, ми змогли це все зробити лише завдяки вашій підтримці. 

Ми впевнені, що це лише початок і з роками ми будемо ще більше розвиватися та розширятися, адже у нас прекрасна місія - давати людям можливість порадувати близьких.  Звичайно ж, у нас багато планів на майбутнє. Серед головних планів компанії - розширення бази провайдерів і додавання нових вражень в каталог. Ми віримо, що наступний рік принесе нам нові відкриття і нові можливості, і ви зможете разом з нами робити свої свята ще яскравішими. Дякуємо нашим постійним клієнтам за довіру в найважливіших питаннях - виборі подарунка для найближчих.