emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-04-22T14:59:06.950179+00:003-d друкування людини - сучасні технології доступні кожномуEmozzi.uaEmozzi.ua

22 Квітень 2019

3-d друкування людини - сучасні технології доступні кожному

У минулі часи люди бажаючи залишити про себе пам'ять замовляли гіпсові скульптури, що відображають їх обличчя та фігури. Оскільки це ручна, довга і кропітка робота, дозволити таке задоволення собі могли далеко не всі. Зараз же розвиток сучасних технологій дійшов до того рівня, коли можна піднести людині в подарунок приємний сюрприз - сертифікат на 3Д друк його маленької копії. І на відміну від минулих часів, це робиться дуже швидко і доступно за ціною. Фігурка дозволяє не тільки відобразити всі деталі пози, одягу, але навіть передає вираз обличчя людини. Погодьтеся, це оригінальний і цікавий подарунок, як для начальника, так і для кращого друга. А сертифікат на 3Д друк фігури людини для двох стане прекрасним нагадуванням про річницю весілля або будь-яку іншу пам'ятному романтичному подію.

Як працює 3Д друк людини

3d друк людини - фото - 2

Створення точних мініатюр людини відбувається за унікальною сучасною технологією. Принтер враховує зняту картинку і відображає її повністю в тривимірну копію приблизно 15 сантиметрів заввишки. Людині досить нерухомо простояти в одній позі протягом 4 секунд, щоб камери встигли зафіксувати її з усіх ракурсів для подальшого відтворення мініатюри.

Що потрібно для отримання скульптури

  1. Досить прийти в офіс і пройти інструктаж з майстром.
  2. Після чого зробити знімок за допомогою кількох спеціальних потужних камер.
  3. Далі майстер покаже попередню віртуальну копію майбутньої 3Д скульптури і можна буде вибрати найкращий варіант, відкоригувати деталі і висловити свої побажання по обробці попереднього фото.
  4. Після завершення цієї процедури буде відбуватися друк фігурки.
  5. Що являє собою 3Д скульптура

3d друк людини - фото - 3

Звичайні 3Д принтери використовують пластик і метал. В даному випадку, для точності відображення всіх дрібних деталей і кольорів майбутньої фігурки застосовується спеціальний гіпсовий порошок. Коли вона буде скопійована з віртуальної моделі в реальну, то всі кольори, пози відразу враховуються. Тому такі скульптури не потребують додаткових доопрацювань. При бажанні пізніше її можна покрити лаком, щоб на довше зберегти якість і блиск копії.

Переваги 3Д друку

Поєднання стародавніх мистецтв і сучасних технологій дозволяє об'єднати ліплення, живопис і створення скульптур воєдино. Тепер, щоб отримати свою копію не потрібно чекати поки майстер створить шедевр роками, досить одного дня. Зараз знайти дійсно хорошого представника сфери мистецтва дуже складно, а накопичити на оплату вартості його послуг практично нереально. Зате 3Д друк доступний практично кожному. Це швидко, не дорого, сучасно і популярно. Можна отримати мініатюрну копію самого себе і поставити її на полицю в якості сувеніра, відправити далеким родичам і навіть прикрасити їй святковий банкет. Дуже популярно зараз робити такі фігурки для весільних урочистостей. У будь якому випадку, створення власної маленької копії – це дуже цікаво и захоплююче. Те що колись було доступно лиш одиницям, зараз може отримати кожна пересічна людина, і це вражає, як далеко зайшли сучасні технології в нашому житті.

3d друк людини - фото - 4

 

 

Насамперед літаки!
1

10 Березень 2019

Новинки в Emozzi! Майстер-клас з виготовлення підкови
0

22 Листопад 2018

Куди поїхати влітку в Україні? (RU)
1

22 Червень 2018