emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-12T07:23:11.060478+00:00Що подарувати хлопцю на день Святого Валентина?Emozzi.uaEmozzi.ua

12 Січень 2018

Що подарувати хлопцю на день Святого Валентина?

<p">Зимова пора року вже майже перетнула свій екватор, а це означає, що наближається 14 лютого — улюблене свято усіх закоханих.

Що подарувати коханому на день Святого Валентина? - фото - 1

І поки хлопці скуплятимуть весь асортимент квіткових магазинів та кондитерських, настав час і дівчатам замислитися: Що подарувати хлюпцю на 14 лютого? Ми спробуємо допомогти вам зробити вірний вибір!

Зайняття гольфом

Чудовий варінт, якщо ви хочете дійсно здивувати свого партнера. Гольф, це найнезвичайніший та найаристократичніший вид спорту! Ідеально рівні газони, хрусткі білі сорочки, усе наче в кіно! Подаруйте своїй другій половинці можливість відчути антураж справжнього аристократизму, та можливо він знайде нове захоплення!

Екстримальне водіння

Який хлопець не полюбляє швидкість, екстрим та перегони? Такий сюрприз не залишить байдужим жодного представника сильної статі. До того ж, такий подарунок дозволить не лише незабутньо провести час, а й допоможе розвинути водійські навички та навчить справлятися з критичними ситуаціями на дорозі!

Квест-кімната «Космос»

Ваш коханий передивився усі фантастичні фільми та з дитинства мріє побувати за межами нашої планети? Тоді Квест-кімната «Космос» — це ідеальний варіант для вашого хлопця. Протягом години він матиме можливість відчути себе справжнім героєм, врятувавши космічну експедицію!

Сподіваємося, що ви вже обрали подарунок хлюпцю на 14 лютого! Здійснювати мрії так легко з EMOZZI™!:)

Купуй, Даруй, Вражай!
0

12 Жовтень 2018

Що подарувати? Вічне питання в сьогоденних реаліях
20

21 Вересень 2011