emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2020-02-18T15:45:02.908363+00:00Що подарувати хлопцеві?Emozzi.uaEmozzi.ua

19 Листопад 2019

Що подарувати хлопцеві?Emozzi

Що подарувати хлопцеві?

Що подарувати хлопцю – питання над яким хоча б раз обов’язково замислювалася кожна закохана дівчина. Як не дивно, але найважче обирати презенти саме для тієї людини, яку знаєш тривалий час.

Щорічно безліч українських та іноземних журналів проводять масштабні опитування, щоб знайти ідеальний подарунок для хлопця. Також багато варіантів пропонується в Інтернеті, але більшість з них відверто однотипні і не цікаві.

Ми перечитали купу інформації та підготували перелік найкращих сюрпризів для твого коханого. Гайда з нами!

Що подарувати хлопцеві, з яким тільки почали зустрічатися

На початку відносин не обов'язково витрачати багато грошей на презент, достатньо показати, що ти не байдужа до свого обранця та відчуваєшь до нього романтичні почуття❤ Не кожна дівчина зможе з легкістю придумати, що можна подарувати хлопцеві, тому лови підказки

  • Флеш-накопичувач з іменним гравіюванням

USB-накопичувачі можуть мати різний дизайн, наприклад, виглядати, як пінгвін чи мавпочка. Такий презент для хлопця сподобається кожному.

У сучасному, бурхливому житті часто не вистачає романтики. Свічки, смачна вечеря, приємна атмосфера та гарна музика зроблять вечір незабутнім.

  • Настільна підставка для телефону, планшету чи чохол для гаджету

Такі аксесуари використовують кожен день, тому вони будуть завжди нагадувати про дарувальника.

Завдяки великому екрану-куполу відвідувачі кінотеатру зможуть повністю поринути у світ спецефектів та оптичних ілюзій.

  • Подарунки, зроблені власними руками

Сучасне мистецтво не має меж. Можна намалювати портрет, придумати романтичний квест, зробити скриньку з різним наповненням або скласти їстівний смачний букет.

Не забувайте, що чоловіки не люблять даремних речей. Завжди обирайте практичні та корисні презенти.

Що подарувати хлопцеві на річницю

Перший рік відносин вважається одночасно самим легким та самим тяжким. Закохані починають краще пізнавати один одного, можливо навіть вже відбулася перша велика сварка. Подарунок хлопцю на річницю має бути «легким» та цікавим, наприклад

Що може бути краще, ніж зупинити час та назавжди відобразити на світлинах щирі почуття. Професійний фотограф гарантує індивідуальний підхід та творчий погляд.

  • Іменний гаманець-клатч

Практичний та стильний презент. В нього помістяться всі необхідні речі, а іменний напис стане нагадуванням про справжні почуття.

Це дуже цікавий та не банальний подарунок коханому хлопцю. Головна перевага - майстер-клас розраховано на двох осіб. Зможете разом весело провести час та навчитись готувати смачні коктейлі.

Таке побачення традиційно входить в список найбажаніших ТОП-10 ідей для романтичного вечора. Неймовірний міський пейзаж, мерехтіння свічок, неголосна музика, солодощі, пелюстки троянд та сервірований столик – все це зробить зустріч більш хвилюючою та незабутньою.

Вечір, проведений з хлопцем в любові і ніжності – кращий для нього подарунок. Для такого сюрпризу не потрібно багато грошей, але він однаково сподобається кожному.

Що подарувати хлопцеві на 3 роки відносин

На 3 році відносин ейфорія поступово зникає та починається притирка один до одного. У цей час дуже важливо підібрати подарунок, який буде корисним, та покаже, що дівчина добре знає свого коханого. Зверни увагу на

  • Спортивне обладнання

Обирай подарунок в залежності від інтересів чоловіка, наприклад: футболісту – футбольний м’яч, рибалці – новий спінінг, геймеру – комп’ютерне крісло.

Відчуття вільного падіння та адреналін не дадуть засумувати та наповнять життя новими емоціями. Стрибок виконується в тандемі з інструктором, на якого лягає уся відповідальність.

  • Стильна ручка Parker

Такий аксесуар сподобається стильним чоловікам, які особливу увагу приділяють зовнішньому вигляду.

Подарунковий сертифікат на таку поїздку – прекрасна нагода стати ближче один одному та зробити життя більш насиченим, різноманітним. Відчуття швидкості та драйв запам'ятаються надовго.

  • Еротичний сюрприз

Найкращий подарунок хлопцю. Це може бути звабливий танець чи похід до магазину з еротичними товарами та подальше їх придбання, використання.

Що подарувати хлопцеві на 5 років стосунків

За 5 років стосунків вже було подаровано багато презентів, тому здивувати коханого чоловіка дуже складно. Ось деякі поради, які допоможуть зробити приємний сюрприз, навіть якщо вважаєш, що це не реально

Еко-садиба з її комфортними умовами проживання, СПА- процедурами, смачною їжею та гарною природою навколо допоможуть повернути внутрішню рівновагу, відновити сили і насолодитися один одним.

  • Замовити фільм про власну історію кохання

Можна зібрати всі світлини та відеоролики і об’єднати їх в один фільм, який розповість про розвиток ваших стосунків. Фільм можна доповнити віршами, улюбленою музикою чи просто гарними теплими словами.

  • Подарувати гаджет

Ще один максимально практичний презент, який хоче отримати кожен. Чоловікам завжди потрібен сучасний навігатор у авто, планшет або навіть смартфон.

Хто не бажає відчути себе справжнім повітроплавцем? Погляд на землю з висоти пташиного польоту - незрівнянне відчуття, яке змусить забути про життєві незгоди та нагадає про нездійсненні мрії, потаємні бажання.

  • Білети на концерт співака або гурту

Улюблена музика та ще й в компанії коханої людини обов’язково запам’ятається на все життя.

Порада! Не даруйте чоловікам недоречні презенти. Поганим подарунком вважаються м’які іграшки, статуетки та речі, які не відповідають статусу хлопця, його смакам, уподобанням.

Чому вигідно купувати у Чорну п'ятницю
0

27 Листопад 2019

Що подарувати чоловікові
1

05 Листопад 2019

Що подарувати хлопчику?
1

30 Жовтень 2019