emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-12T07:23:26.524140+00:00Що подарувати дівчині на 14 лютого?Emozzi.uaEmozzi.ua

12 Січень 2018

Що подарувати дівчині на 14 лютого?

Зимові свята закінчилися, та не встигли хлопці оговтатися від шалених «подарункових забігів» на Новий Рік, як вже настав час обирати подарунки на 14 лютого для своїх дівчат. Адже, це найважливіше свято для усіх закоханих і звичайно, кожна дівчина розраховує на дещо особливе в цей день!

Серця коханих

Майстер-клас капкейків і макарун.

Чудово підійде для будь-якої представниці прекрасної статі, навіть для тих, хто не любить готувати. Адже дізнатися секрети приготування найпопулярніших та найсмачніших солодощів не відмовиться жодна дівчина! Гарантуємо, що вона та її інстаграм будуть задоволені! ;)

Курс малюнку та живопису для початківців

Якщо ваша дівчина творча людина, яка прагне спробувати себе у ролі художниці, але не знає з чого почати — оберіть курс малюнку та живопису для початківців! Викладачі студії «Творча Кухня» навчать всього, що має вміти справжній творець!

Політ на вертольоті Robinson R44

Найромантичніший подарунок до дня закоханих, який оцінить кожна дівчина! Подаруйте коханій незабутнє відчуття польоту та окриленості, а також можливість піднятися над усіма проблемами та спостерігати за життям мегаполісу з висоти пташиного польоту.

Вже знаєте, що подарувати дівчині на 14 лютого? Сподіваємося, що ми допомогли вам визначитися із цим питанням. У EMOZZI ви знайдете подарунки до будь-якої події!

Що подарувати? Вічне питання в сьогоденних реаліях
20

21 Вересень 2011