emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-12T07:24:50.874526+00:00Що дарувати на 8 березня?Emozzi.uaEmozzi.ua

11 Січень 2018

Що дарувати на 8 березня?

Усі дівчата обожнюють весну! І не лише тому, що це чудова пора року, коли усе розквітає, природа прокидається від зимового сну і можна нарешті зняти зимові «ковдри» та не почуватися більше, як качан капустини…

Подарунок на 8 березня - фото - 1

Для усієї половини прекрасної статі весна асоціюється зі святом 8 березня, коли кожна дівчина хоче відчути себе особливою, наче перший пролісок. 

Звичайно не просто обрати гідний подарунок для кожної, тому ми допоможемо вам привітати ваших улюблених жінок зі святом весни по-особливому!

SPA Щастя для волосся

Кожна дівчина прагне до ідеального вигляду свого волосся, особливо на весні, коли воно ослаблене та ламке після зимових лютих морозів. SPA процедура «Щастя для волосся» в якості подарунку на 8 березня не залишить байдужою жодну жінку.

Fashion портфоліо в студії

Бажаєте подарувати вашій коханій, подрузі або мамі почуття неповторності та унікальності? Тоді що може бути кращим подарунком на жіноче свято, ніж професійне портфоліо!

Політ на літаку

Маємо дещо особливе для прихильниць екстремальних вражень! Політ на літаку Cessna – подарунок, який дійсно пробуджує від зимової сплячки. Нехай квітуча пора розпочнеться з легкості та яскравих вражень, після яких кожна дівчина почуватиметься окриленою аж до наступної весни..

Як обрати подарунок на 8 березня? Ми маємо відповідь! Кожна жінка особлива та індивідуальна, тож оберіть те, що підходить саме їй. Тому приходьте до EMOZZI™, тут вам допоможуть не помилитися із вибором і ваші жінки неодмінно відчують себе єдиними і неповторними.

Що подарувати? Вічне питання в сьогоденних реаліях
20

21 Вересень 2011