emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-12T07:05:57.167916+00:00School fest і EmozziEmozzi.uaEmozzi.ua

02 Жовтень 2018

School fest і Emozzi

Шкільна пора - найвеселіша пора і компанія EMOZZI в цьому не сумнівається, тому з 15.08 по 02.09 в ТРЦ Dream Town команда EMOZZI брала участь в шкільному ярмарку School fest. Тут можна було знайти все необхідне для школи: канцелярію, одяг, але найголовніше - весело, здорово і емоційно провести час з дітьми, для того, щоб зарядити їх енергією на рік.

Ярмарка працювала у вихідні. Партнери Dream Town підготували безліч активностей і сюрпризів, як для дітей, так і для їх батьків. Можна було знайти, як і анімацію, так і розпродажі шкільного приладдя.

Dream Town в перебігу цього часу регулярно проводив розіграші призів, як в соціальних мережах, так і на самій ярмарці. Всі подарунки від партнерів, в числі яких був і Інтернет-магазин вражень, допоможуть і дітям і дорослим пройти цей шлях початку навчання і влитися в середу навчання.

EMOZZI, в рамках фестивалю підготували для дітей і дорослих найцікавіші майстер-класи, активності і подарунки. Діти, яким пощастило прийти в ТРЦ у цей день, мали можливість отримати в дарунок подарунковий сертифікат на враження. Особливо, цінними, звичайно ж, були навчальні майстер-класи.

School fest в Dream Town став справжнім святом дитинства, адже у всіх була можливість зануритися в світ дитячої безтурботності, емоційності і радості, а у дорослих - можливість відчути себе дитиною.

Команда Інтернет-магазину вражень запам'ятали ці три тижні, як одні з найяскравіших за останній час і вже готує багато нових сюрпризів.

BLACK FRIDAY у EMOZZI!
0

22 Листопад 2018

Як пройшов емоційний відпочинок в Sky Family Park
0

27 Липень 2018

Вакансії в EMOZZI
1

15 Листопад 2017