emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2020-02-20T14:18:17.691867+00:00Що подарувати хлопчику?Emozzi.uaEmozzi.ua

30 Жовтень 2019

Що подарувати хлопчику?Emozzi

Що подарувати хлопчику?

Обираючи подарунок для хлопчика, важливо враховувати його інтереси та вподобання. Якщо зовсім малюк радітиме від будь-якої дрібнички, то з гостинцем для старшої дитини треба бути більш винахідливим. Ми підготували найкращі варіанти презентів для дітвори різного віку.

Що подарувати хлопчику 3-5 років

  • Будинок-намет

Це чудовий подарунок, яким можна користуватися, як вдома, так і на свіжому повітрі. Дитяча конструкція легко складається та її можна взяти з собою у подорож чи на прогулянку. Також намет стане найулюбленішим місцем для хлопчика, бо він відчуватиме себе там господарем.

  • Проектор зоряного неба

Креативний пристрій створить світлову магію в кімнаті дитини. Він яскравий та імітує на стелі і стінах небесні світила. У вечірній час це допоможе заспокоїти малюка, що суттєво спростить процес вкладання до сну. Засинати під зоряним небом у власному ліжку – неймовірне задоволення

Дуже цікавий та пізнавальний подарунок для сина чи племінника. Велике розмаїття варіантів дозволяє обрати найбільш захопливу тематику для дитини. Наприклад: виготовлення карамелі, створення мультяшного карамельного героя з друзями  чи розпис пряників. Приємний бонус – смаколики можна забрати з собою.

  • Танцювальний килимок

Це ідеальна розвага для сімейних вечорів або дитячих свят. Килимок сприяє розвитку моторики, навичок володіння свого тіла, музичного слуху і танцювальних здібностей.

  • Навчальні ігри для малюків (наприклад: «Зав’яжи бантик», «Застебни всі ґудзики», «Прив’яжи і відв’яжи»)

Такі ігри розвивають пам’ять, фантазію, логічне, абстрактне мислення та дрібну моторику рук. У ігровій формі діти тренують свої навички і когнітивні здібності.

Кращий подарунок 5-10 років

  • Мурашина ферма

Це справжня держава, у якій є королева, будівники та солдати. За мурашками потрібен ретельний догляд, годування і прибирання. Гра розвиває в дітях відчуття відповідальності і раціональне мислення.

  • Модель на радіо керуванні, наприклад: квадрокоптер, автомобіль, танк, катер та інші

Вважається найліпшим подарунком для дитини молодшого шкільного віку. Жоден хлопчик не залишиться байдужим до власного міні транспортного засобу. Управління ним сприяє розвитку розумових здібностей, уважності, концентрації.

Загадкові фокуси прикують увагу дитини і подарують масу захоплюючих емоцій. Хлопчик та його друзі будуть приємно здивовані і вражені спритністю рук. За бажанням після виступу ілюзіоніст організує майстер-клас для малечі. Фокуси розвивають розумові процеси, логіку, дитячу кмітливість та уважність.

Чудова можливість активно провести дитяче свято та ознайомитися з українськими містами, в яких ще ні разу не бували

  • Спортивні подарунки (наприклад: боксерська груша з рукавичками, шведська стінка, ролики, скейт)

Спортивний інвентар дозволяє корисно та цікаво організувати дозвілля, знайти вихід невгамовній дитячій енергії, розвинути фізичні здібності.

Що подарувати хлопчику 10-12 років

Найкращий варіант, що подарувати синові – це незабутні емоції. В аквапарку, де є басейни, багато водних атракціонів та гірок, час пролетить непомітно. Такий подарунок можна презентувати на будь-яку подію. Сімейний відпочинок дарує теплі спогади на довгі роки.

Про власний сігвей мріють всі сучасні хлопці. Якщо до кінця не впевнені, чи варто його дарувати, можна замовити тест-драйв. В процесі дитина перевірить свої здібності та навчиться управляти цим незвичним засобом.

  • Автомат з цукерками

Солодощі – безпрограшний варіант для дитячого подарунку, але просто з’їсти цукерку – це банально. Набагато цікавіше дістати її з власного автомату. В пристрій закидаються монетки та виловлюються цукерки за допомогою важелів управління.

  • Сніговий бластер

Це іграшкова зброя, що нагадує пластиковий пістолет і стріляє сніжками. Активні зимові ігри забезпечать покращення здоров’я та настрою у малих зброєносців.

  • Набір для творчості

"Домашній вулкан", "Юний хімік", "Божевільні вчені" та інші набори - розвивають творчі здібності і розширюють кругозір. Велика різноманітність варіантів дозволить хлопчику відчути себе справжнім хіміком, вченим та проводити захоплюючі досліди в домашніх умовах.

Це активна розвага для компанії хлопчаків, які обожнюють грати у «війнушки». Тут присутні різноманітні укриття та укріплення, спеціальна зброя та захисні маски. Повна атрибутика обов’язково створить атмосферу реалістичності, найголовніше – дітям буде цікаво, безпечно і весело.

Що подарувати хлопцеві 12-15 років

Квест – це детективна інтерактивна гра, що потребує кмітливості, логічного мислення та уваги до деталей. В кімнатах пропонують різні варіанти ігрових тематик – обрати можна будь-яку близьку по духу і настрою. Запорука успішної гри – злагоджена командна робота всіх учасників. Підліток, без сумніву, знайде, кого запросити з собою у таку пригоду. Найбільш популярні квести – Мисливці за привидами і Досліди Тесли.

  • Гроші в конверті

Це безпрограшний варіант, який стане найулюбленішим презентом для підлітка. Гроші – кращий подарунок для племінника, який вже став майже дорослим і сам зможе розпорядитися своїми фінансами.

  • Підзорна труба, бінокль, телескоп

Такі презенти підійдуть для хлопців, які мають допитливий характер.

  • Металевий 3D-конструктор

Процес збирання конструктору дуже захоплюючий. Він розвиває в дитині цілеспрямованість, уважність, просторову уяву та аналітичне, логічне мислення. Неймовірні фігури, зібрані з конструктора, також можуть покласти початок власній колекції.

Найкращий презент для хлопця з войовничим характером. Гра в пейнтбол, лазертаг  чи битва на луках – веселі та безпечні розваги, які можуть проводитися на будь-якій місцевості та в будь-який час доби.

Хлопці обожнюють активні та незвичайні розваги. З такими враженнями заряд адреналіну гарантований. Не хвилюйтесь, усі варіанти безпечні, страховка гарантована.

Пам’ятайте! Не варто дарувати на свято те, що зазвичай купуєте у звичайному житті, наприклад: одяг, шкільне та канцелярське приладдя, гігієнічні засоби. Також, дитина навряд чи оцінить подарунок, який треба відкласти «на потім».

Чому вигідно купувати у Чорну п'ятницю
0

27 Листопад 2019

Що подарувати хлопцеві?
1

19 Листопад 2019

Що подарувати чоловікові
1

05 Листопад 2019