emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2020-02-18T13:52:18.060783+00:00Подарунки на Новий рік та Різдво 2020Emozzi.uaEmozzi.ua

26 Грудень 2019

Подарунки на Новий рік та Різдво 2020

Новорічні та різдвяні свята – найочікуваніші події року. Вони несуть з собою казкову атмосферу та здійснення мрій. Навіть практичні і раціональні люди, коли прикрашають ялинку та обирають подарунки, починають із завмиранням серця надіятися на справжнє казкове диво. Найприємніше те, що дива трапляються! Кожен з нас може стати справжнім чарівником та здійснити таємні побажання своїх близьких, рідних.

Святковий настрій завжди починається з філіжанки смачного глінтвейну, яскравої гірлянди і сюрпризу. Якщо глінтвейн можна щорічно готувати за одним рецептом, а гірлянда взагалі купується на кілька років, то презент повинен бути кожного разу іншим. Якщо закінчилися всі ідеї та не знаєш, що подарувати на Новий рік 2020 своїм рідним і близьким, скористайся нашими підказками.

Найкращі ідеї новорічних подарунків

Ми не будемо писати багато загальних слів про те, які оригінальні та унікальні наші варіанти, натомість пропонуємо відразу перейти до діла.

ТОП 5 найкращих подарунків на Новий рік та Різдво 2020 по версії компанії Emozzi

  • Незвичайний музичний інструмент

Ти коли-небудь грав на кишеньковій гітарі, варгані чи терменвоксі? Саме такі презенти вважаються найбільш популярними серед людей, які мріють знайти оригінальне хобі або захоплення. Їх звук допомагає розслабитися, заспокоїтися та забути про роботу.

  • Подарунковий сертифікат

Це універсальний і найбажаніший подарунок на Новий рік та Різдво 2020. Emozzi пропонує 1400+ варіантів вражень, серед яких ти обов’язково знайдеш цікавий сюрприз для доньки, сина, чоловіка чи дружини.

Для дітлахів є кулінарні майстер-класи, тематичні квест-кімнати, заняття з образотворчого мистецтва чи з вокалу і акторської майстерності.

Для дорослих є не менш цікаві варіанти презентів, серед них: сертифікати на SPA-послуги, яхтинг, авіа-тренажери та професійне водіння.

Якщо бажаєш по-справжньому здивувати, тоді обирай готові подарункові набори в емоційній коробці Emozzi Boom.  Всередині неї буде знаходитися сертифікат на обраний номінал, кубик і різнокольорове конфетті, які вилітаються відразу після відкриття. З таким сюрпризом WOW-ефект та незабутні враження гарантовані! Прочитати детальніше про коробку Emozzi Boom зможеш тут.

  • Екологічний ланч-бокс

Життя у стилі еко – головна фішка цього року. Ланч-бокси, виготовлені з пресованої пшениці, трендовий та корисний презент, який сподобається всім, хто піклується про своє здоров’я. У ньому відсутні токсини, а під час розігріву боксу в мікрохвильовій печі не виділяються канцерогени, як прі розігріві пластику. Коробки екологічно чисті, безпечні для людей та повністю розкладаються після утилізації.

  • Мімімішний одяг

Як не дивно, але саме футболки, худі та світшоти з парними принтами б’ють всі рекорди. На Новий рік та Різдво люди із задоволенням купують кофти з оленями, сніжинками чи сніговиками.

  • Мандрівка в іншу країну чи місто

Психотерапевти стверджують, що подорожі роблять нас щасливими та на 100% допомагають позбутися від стресу. У зимовий час популярні тури до Праги (Чехія), Гданську (Польща) і Нюрнбергу (Німеччина). По Україні в холодну пору року можна організувати собі романтичний вікенд в екосадибі під Києвом, поїхати до Чорнобилю  чи відвідати цікаві екскурсії.

Пам’ятайте, що подарунки на Новий рік 2020 не повинні бути стандартними. Сковорідка чи шкарпетки не потішать одержувача сюрпризу, а навпаки засмутять його. Саме нецікаві дрібнички та банальні презенти показують, що дарунок робився «без душі».

Emozzi бажає всім найкращих подарунків та виконання бажань!

Що подарувати дитині на День Святого Миколая
0

16 Грудень 2019

Подарунки на День Святого Миколая
0

16 Грудень 2019