emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-11-01T08:23:53.878873+00:00Насамперед літаки!Emozzi.uaEmozzi.ua

10 Березень 2019

Насамперед літаки!Emozzi

Насамперед літаки!

Одним із найбільш емоційно вибухових подарунків для близької людини є політ на літаку. Але ж так легко розгубитись у різномаїтті залізних птахів! То як же не помилитись у виборі найбільш доречної моделі для конкретної нагоди? Ми дали відповіді на найпопулярніші питання, що виникають під час вибору подарункового сертифіката EMOZZI™ на політ на літаку.

Який літак найбільш місткий?

Відповідь: АН-2

Компанія друзів до 12 осіб комфортно почуватиметься у легкому просторому 12-метровому літаку-біплані, здавна відомому в народі як «Кукурудзяник». Міні-вечірка на висоті 4 км на борту АН-2 — цілком здійсненна мрія.

Насамперед літаки! АН-2 - фото - 1

Який літак найшвидший та найбільш рухливий?

Відповідь: RV-7

Ідеальний вибір для сміливців, що прагнуть відчути швидкість у небі та готові керувати польотом самостійно, але під пильним контролем професійного пілота-інструктора.  Обладнаний сучасною системою подвійного керування RV-7 немов створений саме для таких видів польотів на швидкості до 300 км/год. І навіть ця цифра не буде верхнею межею для витривалого літачка всього 6,5 м завдовжки, 1,7 м висотою та з розмахом крил 7,6 м.

Насамперед літаки! RV-7 - фото - 2

Який літак слід вибрати для сімейного польоту?

Відповідь: Morava L-200, Cessna 172

У номінації «найсімейніший літак» переможців буде два. Радимо вибрати модель Morava L-200, двомоторний цільнометалевий моноплан чеського виробництва, завдовжки 8,6 м та з розмахом крил 12,3м. Спокійна повітряна прогулянка на висоті всього 200-500 м відбудеться без запаморочливих трюків та швидкісних віражів. Тож навіть наймолодші та не найсміливіші члени родини відчують лише позитивні емоції від такого польоту. А чудова оглядовість кабіни надасть пасажирам змогу досхочу намилуватись видами в небі та під крилами літака.

Насамперед літаки! Morava L–200 - фото - 3

Не гіршими будуть умови польоту та задоволення від нього, якщо вибір стане на користь американського Cessna 172, що має велику історією змін та модифікацій та пишається репутацією надійного багатоцільового повітряного транспортного засобу.

Насамперед літаки! - Cessna 172 - фото - 4

Який літак слід вибрати для романтичного побачення в небі?

Відповідь: Grumman AA-5, Piper Dacota.

Обидва літаки привабливі зовні та мають панорамні кабіни, завдяки яким пасажири мають змогу максимально оцінити види за бортом та отримати яскраві враження від польоту. Саме ці спритні (швидкість польоту близько 200 км/год) рухливі легкомоторні моделі, довжиною трохи більше 6 м, підійдуть для романтичної прогулянки небом для 2-4 дорослих пасажирів.

Насамперед літаки! - Пайпер PA-28 Черокі - фото - 5

Який літак найкраще підійде для віражів та акробатичних викрутасів у повітрі?

Відповідь: Zlin 142

Безумовно, саме цей чеський моторний парубок 7,3 м завдовжки та з розмахом крил 9 м згодиться для відчайдух, що готові зайняти місце пасажира під час екстремального польоту з віражами та крутими обертасами у виконанні професійного пілота. Тим сміливцям, що готові сісти за штурвал та повчитись запаморочливим трюкам під пильним наглядом інструктора, теж радимо завітати саме на борт Zlin 142.

Насамперед літаки! - Zlin 142 - фото - 6

Який оглядовий політ є найбільш висотним?

Відповідь: на літаках моделей ATEC 321 FAETA та Аміго АІ-10

Ці легкі та граційні повітряні пташки, вагою всього 250 та 275 кг відповідно, готові злетіти на висоту 4000 м, щоб подарувати незабутні враження справжнім поціновувачам краси Землі.Насамперед літаки! - FAETA - фото - 7

Як отримати можливість підняти літак у повітря?

Саме для цієї нагоди існує подарунковий сертифікат на політ на вископлані Аміго АІ-10. Слухняний у керуванні невеличкий Аміго (розмах крил 8,2 м) та досвідчений пілот-інструктор поруч — ось все, що необхідно для здійснення саме такої мрії.

Насамперед літаки! - Амиго АИ-10 - фото - 8

Як дитині відчути себе пілотом?

Для тих, кому вже виповнилось 7 років, це цілком реально з подарунковим сертифікатом на політ на літаку моделі СТ-180. Надійна сучасна рятувальна система літака, прозора кабіна, досить проста система керування та відповідальний професійний інструктор поруч — запорука отримати лише позитивні незабутні враження від першого майже самостійного польоту навколо аеродрому. Що ще треба початківцям у підкоренні неба? 

Насамперед літаки! - СТ-180 - фото - 9

3-d друкування людини - сучасні технології доступні кожному
0

22 Квітень 2019

Топ-10 незвичайних подарунків на День української армії.
0

22 Листопад 2018

Шоколадна майстерність
0

24 Жовтень 2014

Що подарувати? Вічне питання в сьогоденних реаліях
20

21 Вересень 2011