emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2019-03-12T06:57:37.254784+00:00Тепер ми в Миколаєві!Emozzi.uaEmozzi.ua

15 Листопад 2018

Тепер ми в Миколаєві!

Ми раді повідомити вам те, що мешканці ще одного українського міста зможуть подарувати своїм близьким враження. Тепер ми в Миколаєві. Ми йшли до цього довгий час, збирали найкращі враження Миколаєва і готові ділитися ними з вами.

Тому якщо ви в Миколаєві, або навіть не в Миколаєві, але збираєтеся привітати того, хто живе в цьому прекрасному місті, швидко заходите до нас на сайт і вибирайте враження в подарунок.

Теперь мы в Николаеве! - фото 1

Як замовити враженя?

Замовити враження в Миколаєві можна так само, як і в інших містах, з якими ми працювали раніше. Немає нічого простішого, заходьте до нас на сайт, в пункті меню міста вибираєте Миколаїв і переглядаєте враження. А далі справа вибору. Всі уточнюючі питання ви можете задати по телефону під час консультації з наши менеджером. Оформити замовлення на враження ви можете прямо на сайті. Разом в враженням ви можете замовити квіти, іграшки та упаковку, які доповнить композицію вашого подарунка і зробить його ще більш вражаючим.

Яке враження можна подарувати в Миколаєві?

Ми підібрали для вас найрізноманітніші враження, починаючи від спа-процедур, і закінчуючи творчими майстер-класами і екстремальним враженнями. Вибираючи враження, зверніть увагу на те, що любить людина, якій ви хочете його подарувати. Активним людям можуть сподобатися різноманітні мотузковий містечка, тоді як спокійним людям сподобається похід в салон краси або ж відвідування спа-процедур. 

Теперь мы в Николаеве! - фото 2

Як отримати сертифікат?

Забрати сертифікат ви можете зручними способом, наприклад, замовити доставку або ж, забрати в профільному магазині або магазині-партнері компанії. 

Як замовити подарунковий сертифікат на враження в Миколаєві, якщо я перебуваю в іншому місті?

Якщо ви проживаєте в іншому місті і вирішили привітати близьку людину з Миколаєва, ви потрапили за адресою. І ми вже придумали план, який допоможе вам полегшити ваше життя, адже вам не потрібно буде приїжджати в місто для того, щоб вибрати подарунок, упакувати його і займатися іншими організаційними питаннями. Все, що вам потрібно це замовити подарунок на сайті в інтернет-магазині і забрати сертифікат вже тоді, коли ви приїдете. Якщо ж вас не буде на святкуванні і ви не зможете вручити подарунок особисто, не засмучуйтеся. Ми додали можливість відправлення сертифікатів електронною поштою.