emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2020-02-20T14:02:59.158614+00:00Що подарувати колегам і начальнику на 14 жовтняEmozzi.uaEmozzi.ua

08 Жовтень 2019

Що подарувати колегам і начальнику на 14 жовтня

Наближається 14 жовтня – дата, коли країна традиційно святкує День козацтва та День захисника України. Напередодні свята усіх хвилює одне питання – що дарувати та як знайти найбільш доречний і пам'ятний презент конкретній людині. EMOZZI готові взяти на себе цей головний біль та запропонувати кілька чудових варіантів, кращих ніж банальні нові шкарпетки чи піна для гоління. 

Подарунок для колеги

  • Філіжанка зі своїм дизайном

Не нова ідея, але якщо креативно підійти до вибору зображення для друку, то саме цей подарунок колезі на 14 жовтня може ще не один рік гріти душу та руки під час чаювання. Розраховуйте на ціну від 125 гривень.

  • Сертифікат на похід у тир

Снайпер-клас – дуже символічний подарунок на День козацтва. З ним можна не тільки перевірити вміння влучно стріляти, а й потренувати навички, необхідні саме захисникові. Ціна – від 160 гривень.

  • Ручка-гігант

Незвичний та смішний подарунок колезі, для якого розмір має значення. Презент підійде для людини з гарним почуттям гумору. Можливо саме така ручка буде нагадувати, що працівник відіграє значущу роль у робочому колективі. Вартість стартує від 45 гривень.

  • Вражаючі емоції

Що подарувати непосидючому колезі на 14 жовтня? Звичайно ж, нові незабутні екстремальні враження. Ціна доступна - від 150 гривень за особу.

Подарунок для колег

Групові подарунки колегам на 14 жовтня можуть виявитись вдалим поєднанням пам'ятного презенту та незабутніх вражень на все життя. Пропонуємо такі варіанти:

  • Цікавий груповий квест за власним сценарієм

Він стане чудовою спільною пригодою, розкриє приховані таланти та якості колег. Кожен з учасників зможе подивитись на тих, кого бачить щодня, новими очима. Витрати повністю залежать від тематики, складності та власних побажань.

  • Сумісний похід у лазню

Похід у лазню — не тільки чудова нагода розслабитись, відпочити, оздоровитись, а й поспілкуватись із співробітниками в неофіційній атмосфері. Так би мовити, без краваток. Ціна залежить від кількості людей і стартує від 600 гривень.

  • Поїздка на бойовій броньованій машині

Відсвяткувати День захисника всередині військового транспортного засобу? Не проблема! Прогулянка на БРДМ-2 для всіх подарує таку можливість компанії колег, які готові отримати в презент екстремальну подорож мальовничими місцями країни. Ціна стартує від 2500 гривень.

  • Подорож для всіх

Цікавий тур для всіх – чудовий варіант подарунку для співробітників, які засиділись в офісі та мріють про мандрівки, нові міста та гарні краєвиди. Такий загальний презент та отримані враження можуть виявитись найкращим досвідом, що зміцнить стосунки в колективі. Тури від 2250 гривень.

  • Груповий сертифікат на гру

Для азартних колег, що є поціновувачами стратегічних настільних ігор, прекрасним подарунком на День козацтва стане груповий сертифікат на гру у мафію. Максимальна кількість осіб - 15, вартість - 2610 гривень.

Подарунок начальнику / директору 

  • Мінібар

Пляшка з улюбленим алкогольним напоєм у подарунок начальнику чи директору — тривіальна ідея, яка вже всім набридла. Значно солідніший презент справжньому ватажкові колективу і поціновувачу якісного алкоголю – міні-бар. Ціна його стартує від 1000 грн.

  • Драйвові враження

Колись моторні козаки вправно гарцювали на конях. Чим гірша сучасна громада? Сертифікат на екстремальне водіння сподобається будь-якому чоловіку, який готовий навчитись підкорювати сучасного залізного коника та отримати порцію адреналіну. Ціна від 2800 гривень.

  • Скретч-карта

Не знаєте, що подарувати начальнику, який мріє побачити якомога більше та відвідати всі країни та континенти? Рекомендуємо Скретч-карту світу. Вона стане стильним аксесуаром у кабінеті, та кожен день нагадуватиме про ті місця, в яких вже побував, та про ті, в які планує поїхати. Ціни на скретч-карти стартують від 600 гривень.

  • Незабутню подорож на квадроциклі

Ще один варіант драйвового подарунка начальнику на 14 жовтня - тур на квадроциклі. Він навряд чи забуде цю приголомшливу розвагу та безліч перешкод, які прийшлось подолати. Ціна на тур від 2200 гривень.

Також універсальним презентом для кожного стане набір з цікавинкою, наприклад: “Кавовий гурман”, або “Бородач”. Ціни різні, і стартують від 1000 гривень.

Пам'ятайте! Важлива не вартість чи розмір подарунку, а турбота про людину, для якої він призначався.