emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2020-02-18T14:59:43.919740+00:00Що робити, коли нудноEmozzi.uaEmozzi.ua

30 Жовтень 2019

Що робити, коли нудноEmozzi

Що робити, коли нудно

Кожному з нас іноді буває дуже нудно. Спочатку з нетерпінням чекаємо на відпустку чи канікули, а коли вони настають, то не знаємо, чим себе зайняти. Зазвичай до того, як ввімкнеться режим «що робити, коли нудно», людина проходить декілька етапів. Перший – генеральне прибирання, другий – приготування смаколиків та знищення усього, що є у холодильнику, третій – спілкування з друзями, родиною, домашніми тваринами.

І ось, коли всі ці етапи позаду, а дивитись серіали набридло, ти "йдеш" до Інтернету, бо хто, як не він, порадить, що робити, коли нудно.

Ми вирішили допомогти користувачам у цій нелегкій справі, та підготували свій список цікавих занять, які здивують своєю абсурдністю і оригінальністю.

  • Малюй з мухами (слабкодухих та захисників тварин просимо далі не читати!)

Злови кілька мух та висуши їх на підвіконні. Поки мухи «готуються», знайди аркуш паперу, олівці чи різнокольорові ручки. Тепер прикріпи мух на папір і починай креативити. Вони можуть прати, прибирати, танцювати чи співати.

  • Займися екстремальним спортом

Знайди будь-яке місце, де буває багато людей, вибери там найбільшого чоловіка і натягни йому на голову мішок/пакет/капюшон. А тепер тікай, тікай так сильно, як ніколи не тікав.

  • Посварися з сусідами

Це один з найбільш легких варіантів. Вийшов до двері сусіда, подзвонив у дзвоник і екшн розпочато. Як раз і відносини з’ясуєш, і час весело проведеш.

  • Зроби вигляд, що помер

Ця розвага підходить для будь-якого локації – власний будинок, робота, університет чи вулиця. Важливо! Якщо боїшся, що колеги або викладач не зрозуміють, тоді краще розіграй рідних. Сім’я може й не оцінить такі веселощі, але завжди пробачить.

  • Танцюй роздягненим

Пам'ятаєш епізод з серіалу «Друзі», коли Рейчел залишилася вдома сама і вирішила потанцювати без одягу під улюблену пісню. Це веселіше, ніж здається, тому спробуй!

  • Заспівай сусідам пісню

Рекомендуємо не просто заспівати будь-яку пісню гучним голосом, а загуглити веселі варіанти, наприклад: «13 найкращих пісень про Сатану». Гарантуємо, сусідам сподобається.

  • Навчися «роздягати» банан ногами

Обов’язково перед процедурою помий ноги. Якраз і декілька хвилин на це витратиш.

  • Присвяти вільний час коханню

Тут одні плюси – корисно для здоров’я, не нудно, ще й приємно. Є один мінус – заняття розраховано на двох. Так що, якщо немає підходящої особи, вирушай на вулицю чи в кафе на пошуки.

  • Приготуй «молекулярні страви»

На тебе чекає пармезанова піна, помаранчева локшина чи кавове м'ясо. Якщо не хочеш експериментувати на самоті, тоді вперед на майстер-клас з Молекулярної кухні.

  • Здивуй своїх рідних - надінь костюм улюбленої тварини

Дуже позитивна розвага. Інколи рідним настільки подобається вистава, що вони також переодягаються, щоб посміятися і перевірити свої сили в новій ролі.

  • Почни красти фрукти

Ні! Ми ні в якому разі не пропонуємо почати красти з сусідських ділянок. Поруч з твоїм житловим комплексом обов’язково є плодові дерева, так що знімай мішок з голови чоловіка з пункту 2 і вперед за вітамінами.

  • Подзвони на радіо та представся чужим ім’ям

Наприклад, назви ім’я свого друга та розкажи веселу історію з його участю. Не забудь назвати прізвище, країна має знати своїх героїв!

  • Політай

Політ на літаку, гвинтокрилі чи повітряна екскурсія до Чорнобилю нікого не залишать байдужим. Приємні спогади на все життя гарантовані!

  • Зареєструй фейкову сторінку у соціальній мережі та починай свавілля

Напиши будь якій зірці, або своїм друзям усілякі нісенітниці. Повесели їх та себе цікавими історіями.

  • Влаштуй СПА-салон для своєї тварини

Хватай будь-яку кішку чи песика, які пробігають повз твій стілець та організуй бьюті-догляд. Фарбуй нігті, одягай модний одяг та обов’язково роби тварині круту зачіску.

Пам’ятай! На подушці на ліжку є кнопка, якщо сильно натиснеш на неї лобом, то не помітиш, як пролетить півтори години.

Купуй, Даруй, Вражай!
0

12 Жовтень 2018