emozzi FacebookYoutubeG+ 044 227 83 28
2020-02-18T14:27:01.527595+00:00Чому вигідно купувати у Чорну п'ятницюEmozzi.uaEmozzi.ua

27 Листопад 2019

Чому вигідно купувати у Чорну п'ятницю

Як у фільмі «З легким паром» у хлопців в новорічну ніч є традиція ходити в лазню, так і у більшості людей є традиція купувати подарунки в останній момент. Є певний романтизм у такої звички, але, на жаль, на цьому переваги швидких і необдуманих придбань закінчуються. Головна проблема – найкращі презенти вже розібрали, та й більше немає часу на те, щоб придумати щось цікаве.

Якщо досі вважаєш, що у тебе ще є час обрати та купити подарунки на День святого Миколая, Новий рік і Різдво, тоді ти дуже помиляєшся. Згадай, минулого року в голові були такі самі думки, але як завжди вчасно зробити закупівлю не вийшло.

Чорна п’ятниця – це період знижок у наземних чи інтернет крамницях та найкращий час для придбання подарунків дітям, рідним, друзям і навіть колегам.

Чому вигідно купувати у Чорну п'ятницю

Чорна п’ятниця в Україні у цьому році припадає на 29 листопада. Але не треба засмучуватися через те, що знижки діятимуть лише один день. Багато хто розпочинає масштабні сейли раніше.

Emozzi – не виключення! Ми проти обмежень та жорстких часових рамок, тому пропонуємо цілих 8 днів (з 25 листопада по 2 грудня) на те, щоб обрати найкращий подарунок!

Переваги сертифікатів Emozzi

строк дії подарункового сертифікату 6 місяців, тому навіть презент, куплений на Black Friday 2019, ти зможеш подарувати на Новий рік, Святого Миколая, Різдво, 8 Березня та інші сімейні свята

на вибір пропонується безліч вражень для дорослих та дітей, серед них: кулінарні майстер-класи, аква-розваги, квести, екскурсії і багато іншого

є можливість зібрати індивідуальний набір з різних вражень

за бажанням можна обміняти подарунковий сертифікат на бонуси та обрати інше враження

Теплий светр чи power-bank – хороший презент, але хіба він ідеальний? Залиште практичні речі для тих, хто полюбляє шукати сюрпризи на свята в останній момент.

Що насправді здивує твого сина, або жінку чи друзів – подарунковий сертифікат. Адже кофта буде гріти один, максимум два сезони, а незабутні враження залишаться в памяті надовго. Яскраві емоції – найкращий подарунок, про який людина буде згадувати все життя.

Новорічні свята – чарівний час, коли трапляються дива та здійснюються бажання, тому обирати подарунки треба ретельно. Головне – зробити сюрприз приємним, емоційним та радісним. Банальними сувенірами вже давно нікого не здивуєш. Купуй сертифікати, бо такі презенти це нагода гарно провести час, дізнатись щось нове, урізноманітнити дозвілля та просто відпочити і розважитись.

Чорна п’ятниця 2019 з Emozzi здійснює мрії!

Що подарувати хлопцеві?
1

19 Листопад 2019

Що подарувати чоловікові
1

05 Листопад 2019

Що подарувати хлопчику?
1

30 Жовтень 2019